Το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας συνεχίζεται -μετά από διακοπή μίας εβδομάδας- με ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι για το Ψυχικό, το οποίο δοκιμάζεται στην Κρήτη από τον ΟΦΗ.


Η ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα ταξιδεύει σήμερα το μεσημέρι για το Ηράκλειο έχοντας γεμάτη “φαρέτρα”, αν και ο Αλέκος Πέτρουλας δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αφού “σφίγγει τα δόντια” για να αγωνιστεί λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Το θετικό πάντως για τους νεοφώτιστους είναι πως οι Ντίνος Αχής και Πάνος Φιλιππάκος έχουν επιστρέψει δριμύτεροι.

Ο προπονητής της ομάδας των Βορείων Προαστίων μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Facebook τονίζοντας πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ενώ ξεκαθάρισε πως αν το Ψυχικό θέλει να αποδράσει από το ΒΑΚ με το ροζ φύλλο αγώνα στις αποσκευές του, θα πρέπει να παρουσιαστεί απόλυτα προσηλωμένο στον τομέα της τακτικής.


«Είμαστε στα μισά του δρόμου. Από αύριο ξεκινά η αγωνιστική ανηφόρα για εμάς αφού έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη σειρά παιχνιδιών. Αν αναλογιστούμε πως στον α’ γύρο κερδίσαμε τον ΟΦΗ στη δεύτερη παράταση, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη τη γενικότερη παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα, αντιλαμβάνεται κανείς πως είναι ένα παιχνίδι με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας. Γι αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο τακτικό μέρος και να βγάλουμε μεγάλο αθλητικό εγωισμό για να φύγουμε νικητές από το Ηράκλειο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ρεμεντέλας.