Σημαντική νίκη πήρε ο ΟΦΗ το περασμένο Σάββατο επικρατώντας με 84-74 του Ψυχικού για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2. Ήταν η 7η νίκη για την ομάδα του Φώτη Τακιανού που έπιασε στην βαθμολογία το Παγκράτι το οποίο αντιμετωπίζει το προσεχές Σάββατο στις 17.00 σε ένα πολύ σημαντικό ματς.


Ο έμπειρος φόργουορντ της ομάδας, Βασίλης Βαγενάς, μίλησε στο athleticradio.gr για το ματς αυτό ενώ ευχήθηκε να είναι ένα Ομιλίτικο Σάββατο αφού μετά το ματς μπάσκετ αγωνίζεται στις 19.30 ο ποδοσφαιρικός ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασίλης Βαγενάς:
Για την νίκη κόντρα στο Ψυχικό“Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη απέναντι σε μία ομάδα που είναι ψηλά και έχει δυνατό ρόστερ. Η νίκη αυτή μας βοηθάει να επιτύχουμε τον στόχο της παραμονής. Τώρα χρειάζεται προσοχή και καλή διαχείριση αφού όλες οι ομάδες θέλουν νίκες και πρέπει να φανούμε ανταγωνιστικοί”.

Για τον αγώνα με το Παγκράτι“Το ματς αυτό είναι πιο δύσκολο από το περασμένο ματς. Είναι απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας και αυτά τα ματς σημαίνουν περισσότερα από δύο βαθμούς.
Ο αγώνας αυτός κρύβει παγίδες και το Παγκράτι είναι πολύ ανεβασμένο τις τελευταίες αγωνιστικές και δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του πρώτου γύρου. Το ματς θέλει προσοχή. Είναι αγώνας κλειδί για την παραμονή. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλσμα πλην της νίκης. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας αν και την ίδια μέρα, λίγο αργότερα, παίζει και η ποδοσφαιρική ομάδα.
Ελπίζω ο κόσμος να το συνδυάσει και να έρθει πρώτα σε μας και μετά να πάει στο “Γεντί Κουλέ”. Άλλωστε και μεις μετά το ματς θα πάμε να δούμε την ομάδα ποδοσφαίρου. Ελπίζω να είναι ένα Ομιλίτιο Σάββατο με νίκες”.

Για τις εντυπώσεις του από την επιστροφή του στον ΟΦΗ και την φετινή της πορεία“Η ομάδα σταδιακά βελτιώνεται. Η διακοπή των Χριστουγέννων μας επηρέασε αλλά τώρα ξαναβρήκαμε το καλό μας πρόσωπο. Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια αφού η ομάδα το καλοκαίρι “χτίστηκε” από το μηδέν. Η διοίκηση κάνει πολλές και καλές προσπάθειες. Είμαι ικανοποιημένος από την επιλογή μου να επιστρέψω στον ΟΦΗ. Έχουμε εξαιρετικό κλίμα και όλα πάνε καλά. Για την δική μου παρουσία στο παρκέ δεν είμαι αρμόδιος να μιλήσω εγώ, θα με κρίνουν άλλοι. Σε κάθε ματς δίνουμε εξετάσεις”.

Το διαβάσαμε στο: athleticradio.gr