Ξεκίνησε η προετοιμασία των Ικάρων για τον επόμενο «τελικό» του πρωταθλήματος κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας. Οι «κυανοκίτρινοι», ξαναπήραν την κατάσταση στα χέρια τους μετά την σπουδαία νίκη επί του «γηραιού» στο Ιβανώφειο και ευελπιστούν να πράξουν κάτι ανάλογο το ερχόμενο Σάββατο, ώστε να βρεθούν αγκαλιά με την παραμονή στην Α2 κατηγορία.

Προβλήματα δεν υπάρχουν, πλην του γηπεδικού θέματος, που για δεύτερη εβδομάδα οι Ίκαροι καλούνται να πραγματοποιήσουν προπονήσεις στο μικρό κλειστό των Σερρών, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της Ομόνοιας. Μάλιστα η διοίκηση των «κυανοκίτρινων» έλαβε τα μέτρα της και πήρε σχετική άδεια από την ΕΟΚ, προκειμένου ο αγώνας με τον Φίλιππο να διεξαχθεί στην Ομόνοια, μην τυχόν και υπάρξει κάποια επιπλοκή κατά την διάρκεια του Σαββατιάτικου ντέρμπι στο ΔΑΚ Σερρών.

Τέλος ο Νίκος Οικονόμου, μίλησε σε γνωστό κανάλι της πόλης και επισήμανε την δύσκολη θέση της ομάδας και την δουλειά που καταβάλλουν όλοι όσοι περιστρέφονται γύρω από τον σύλλογο προκειμένου οι Ίκαροι να παραμείνουν στην Α2.