Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας μας, αλλά και όλους τους φίλους του μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας για τον αγώνα που δίνει το Σάββατο 15/03/2014 στις 17:00 με αντίπαλο τον Φίλιππο Βέροιας, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής ημέρας, του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.

Το κλειστό της Ομόνοιας είναι έτοιμο να υποδεχτεί, το μεγάλο βορειοελλαδίτικο ντέρμπι ανάμεσα στους Ικάρους και τον Φίλιππο Βέροιας, το Σάββατο στις 5 το απόγευμα. Τα προβλήματα στο ΔΑΚ Σερρών, δεν επιτρέπουν ρίσκο εν όψει τόσο κρίσιμου αγώνα κι έτσι το μικρό κλειστό γυμναστήριο, θα φιλοξενήσει αγώνα της Α2 και μάλιστα ιδιαίτερα σημαντικό και για τους δυο αντιπάλους.

Οι Ίκαροι με προίκα την καλή εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στην Ηρακλή την περασμένη αγωνιστική περιμένουν τον πληγωμένο Φίλιππο Βέροιας που, έχει πάθει καθίζηση στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και δεν μπορεί να διαχειριστεί την απειρία της πρώτης χρονιάς στην Α2 κατηγορία. Αυτό το γεγονός, δεν εφησυχάζει τους παίκτες του Νίκου Οικονόμου, που προπονήθηκαν όλοι την εβδομάδα, με σκοπό να βγάλουν το Σάββατο στο παρκέ τον καλύτερο τους εαυτό και να κατακτήσουν μια νίκη που θα ισοδυναμεί με μισή παραμονή.

Οι «κυανοκίτρινοι» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, και παρά τη μετακόμιση για δεύτερη εβδομάδα στο κλειστό της Ομόνοιας, δείχνουν να προσαρμόζονται, στις απαιτήσεις του γηπέδου. Βέβαια το ζητούμενο είναι η προσαρμογή πάνω στα συστήματα του αντίπαλου και γι΄ αυτό φροντίζει το staff των Σερραίων, Οικονόμου-Σισκος και Κανάς. Οι ρουκις των Ικάρων, Φραγκουλης και Βουρλιδας, είναι το πρώτο δείγμα γραφής, της δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του Σερραϊκού συλλόγου και θα υπάρξει σύντομα και ανάλογη συνέχεια, όπως έχει υποσχεθεί η διοίκηση και ο coach Οικονόμου.

Προσβλέπουμε στην ευσυνειδησία των φιλάθλων μας, ώστε να ενισχύσουν τον σύλλογο, κατά την είσοδο τους στο γήπεδο, αγοράζοντας εισιτήριο του αγώνα, που τιμάται προς 7 ευρώ.

**Λόγω της μικρής χωρητικότητας τους γηπέδου, τονίζουμε, ότι θα δοθεί προτεραιότητα εισόδου, στους κατόχους καρτών διαρκείας, και υπενθυμίζουμε την έγκαιρη προσέλευση τους, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα.

# Ας κάνουμε τα απογεύματα Σαββάτου, «κυανοκίτρινα» και μπασκετικά! Το αξίζει η ομάδα μας, το αξίζει η περιοχή μας!