Ο Κόροιβος έφτασε εύκολα στην επικράτηση επί του Φιλαθλητικού και ο Βασίλης Νιπεργιάλης έπλεξε για μία ακόμη φορά το εγκώμιο του κόσμου (στην κερκίδα βρέθηκαν και πάλι γύρω στα 1.500 άτομα), ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του βρίσκεται στη δεύτερη θέση και δεν την ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των άλλων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Κοροίβου μετά τον αγώνα: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Μπήκαμε από την αρχή δυνατά και κάναμε πολλά από αυτά που είχαμε ζητήσει. Φτάσαμε από νωρίς τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους και δώσαμε στο τέλος την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής, κάτι που πιστεύω ότι θα μας το ανταποδώσουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2. Ήταν ένα ακόμη παιχνίδι-γιορτή. Ένα ακόμη παιχνίδι που μάζεψε πολύ κόσμο, με ατμόσφαιρα που θεωρώ πως θα την ζήλευαν και ομάδες της Α1.

Δεν μας ενδιαφέρει κανένα άλλο αποτέλεσμα. Είμαστε στη δεύτερη θέση, έναν βαθμό πάνω από την ομάδα που μας καταδιώξει και την παίζουμε στην έδρα μας μία αγωνιστική πριν το τέλος. Έτσι, λοιπόν, κοιτάμε μόνο τα δικά μας αποτελέσματα και δεν μας ενδιαφέρει κανένα άλλο. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους αθλητές μου. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παράγοντες και στον κόσμο αυτής της ομάδας, που της δίνει φτερά. Όπως έχουμε πει από την αρχή της χρονιάς: προχωράμε βήμα-βήμα και παιχνίδι-παιχνίδι για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε στο τέλος. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι στον Ηρακλή και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλό προπονητή και πιστεύω θα φανούμε και σε αυτό το παιχνίδι έτοιμοι, ώστε να πραγματοποιήσουμε και το επόμενο βήμα που χρειαζόμαστε.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για μία ακόμη φορά. Συγχαρητήρια στον κόσμο όλης της Ηλείας γιατί με μία ομάδα που δεν είναι όνομα, δεν είναι εμπορική, ξαναγέμισαν το γήπεδο και μας έδωσαν την ώθηση που χρειαζόμασταν και αποτέλεσαν τη μεγάλη μας δύναμη. Τους ευχαριστούμε πολύ», ήταν τα λόγια του Ηλείου τεχνικού.