Ο σέντερ του Αρκαδικού Σπύρος Πάνου φιλοξενήθηκε πριν λίγες ημέρες στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αρκαδία 93.8» και μίλησε για τον τραυματισμό του, δίνοντας στίγμα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, τον Αρκαδικό και την πορεία του στην Α2 κατηγορία, αλλά και την Τρίπολη!


Για τον τραυματισμό του: "Μια κακή στιγμή ήταν. Συμβαίνουν αυτά. Στην προπόνηση χτύπησα και χρειάστηκε να κάνω μια επέμβαση. Πιστεύω με το Παγκράτι ή την Καβαλά θα έχω επιστρέψει".

Για τον Αρκαδικό: "Πιστεύω πως είμαστε μια καλή ομάδα. Φέτος ήρθαν παιδιά έμπειρα. Είμαστε μια παρέα , μια οικογένεια για αυτό πιστεύω πως τα πάμε καλά φέτος".

Το κλίμα που βρήκε στην ομάδα τον πρώτο χρόνο: "Συνάντησα μια μεγάλη οικογένεια από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Υπάρχουν πολλοί ακόμα και άνθρωποι που δεν φαίνονται. Είναι συνεχεία κοντά σου".

Η καλύτερη στιγμή: "Υπάρχουν πολλές στιγμές και δεν μπορώ να σκεφτώ. Με το Ψυχικό ήταν μια νίκη που πιστεύαμε όλη την εβδομάδα και τελικά το πετύχαμε αν και όλοι έλεγαν πως θα χάσουμε".

Ποια ομάδα θα ανέβει στην Α2: "Για την άνοδο πιστεύω η ΑΕΚ θα είναι σίγουρα. Από εκεί και πέρα η 2η θέση παίζεται. Το Ψυχικό είναι μέσα στο κόλπο και ο Κόροιβος Αμαλιάδας".

Πως έρχονται οι μεγάλες νίκες: "Καταρχήν είναι ο εγωισμός. Μπορεί να είναι μια μεγάλη ομάδα όμως πρέπει να παίξεις με εγωισμό και να τους κερδίσεις. Να έχεις υπομονή και μέσα από την προπόνηση μπορείς να τους κερδίσεις όποιος και αν είναι ο αντίπαλος".

Για τον προπονητή: "Ο Καστρίτης είναι πολύ κάλος και έχει αποδείξει ότι αξίζει. Ότι και να πω είναι λίγο για αυτόν τον άνθρωπο".