Να χαμηλώσει τους τόνους επεδίωξε η διοίκηση του Ηρακλή και συγκεκριμένα ο Σάκης Αποστολίδης με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος. Αιτία αποτέλεσαν δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπου που ήθελαν τους ανθρώπους του “Γηραιού” να βρίσκονται σε επαφή με υποψηφίους χρηματοδότες.

Αναλυτικά:

“Ο κ. Σάκης Αποστολίδης μέλος της διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ Ηρακλή, ανακοινώνει ότι σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, περί ενδιαφέροντος ανάληψης του τμήματος μπάσκετ του Ηρακλή, από νέα και παλαιά πρόσωπα, γνωρίζοντας ότι το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη, το μόνο που δημιουργείται είναι η απορία για το τι σκοπό εξυπηρετούν τέτοιου είδους δημοσιεύματα τη στιγμή που η ομάδα πραγματοποιεί μία πολύ καλή πορεία στην Α2 και έχει θέσει τις βάσεις για κάτι καλύτερο στη συνέχεια.

Εύλογο θα ήταν τέτοιες συζητήσεις ενδιαφέροντος να παρουσιαστούν μετά την λήξη της σεζόν, για την περαιτέρω πορεία της ομάδας, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και περαιτέρω οικονομικές εγγυήσεις χωρίς αυτή την στιγμή να δημιουργούνται εντυπώσεις που εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα που στο παρελθόν μόνο κακό έχουν κάνει στην ομάδα του Ηρακλή.

Επειδή έγινε αναφορά στο όνομα μου, για τυχόν μελλοντικές συνεργασίες, δηλώνω ότι οποιαδήποτε προσπάθεια γίνει για το καλό του Ηρακλή, είμαι διατεθειμένος να τη στηρίξω αλλά όχι με πρόσωπα τα οποία έχουν περάσει από τον Ηρακλή και αποδείχτηκε ότι ήταν ανέντιμοι και αφερέγγυοι, σκεπτόμενοι μόνο να αποκομίσουν ιδία οφέλη.

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ”.