Με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να "σκαρφαλώσει" στην τρίτη θέση της βαθμολογίας θα αγωνιστεί το Ψυχικό το προσεχές Σάββατο. Η ομάδα μας υποδέχεται την Καβάλα γνωρίζοντας καλά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης.

Ο Γιώργος Ρεμεντέλας είναι όμως αναγκασμένος για ακόμη μία βδομάδα να προβεί σε αλχημείες. Κι αυτό γιατί εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φίλιππου Μοσχοβίτη, ο τραυματισμός του οποίου (σ.σ.: θλάση στον οπίσθιο μηριαίο δικέφαλο) υπέστη υποτροπή στον αγώνα με τον Κόροιβο. Πέραν αυτού, μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες παρουσίας του Μπάμπη Σαμοθράκη, επίσης λόγω τραυματισμού.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τη συνάντηση με τους "Αργοναύτες" τονίζοντας πως "πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί εκτός των άλλων εδώ και αρκετό καιρό είμαστε αναγκασμένοι λόγω συνθηκών να μην χρησιμοποιούμε όσο θέλουμε "βασικούς" μας παίκτες. Ξέρουμε καλά ότι το έργο μας είναι απαιτητικό αφού η Καβάλα διαθέτει ένα από τα ποιοτικότερα ρόστερ της κατηγορίας. Ο Γιάννης Τζήμας κάνει εξαιρετική δουλειά και αυτό του πιστώνεται. Περιμένουμε να δούμε την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται οι τραυματίες μας και φυσικά να επιφυλάξουμε στην Καβάλα μία φιλοξενία ανάλογη με αυτή του αγώνα του α' γύρου".