Αναφορά για την προετοιμασία της ομάδας κάνει στην επίσημη σελίδα των Ικάρων Σερρών… «Λίγα λόγια και πολύ δουλειά παρατηρούμε την εβδομάδα της προετοιμασίας των Ικάρων κόντρα στον ΟΦΗ, το ερχόμενο Σάββατο στις 5 το απόγευμα στο κλειστό της Κοιλάδας.

Οι «κυανοκίτρινοι» πάλεψαν μέχρι τέλους κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα της κατηγορίας κι έφτασαν μια ανάσα από την μεγαλύτερη έκπληξη του πρωταθλήματος. Πάρα την ήττα όμως, έχει μείνει παρακαταθήκη η μαχητικότητα και το game play της ομάδας, προκειμένου να αξιοποιηθεί στα τελευταία και κρίσιμα παιχνίδια της Α2.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και άπαντες στους Ικάρους, θέλουν τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ προκειμένου να συνεχίζουν να ελπίζουν στην παραμονή τους στην κατηγορία. Ο Νίκος Οικονόμου, μίλα συνεχώς στους παίκτες, προκειμένου να τους αποφορτίσει από το άγχος, που φαίνεται ότι υπάρχει πιο έντονο, στους εντός έδρας αγώνες.

Στοιχείο εμφανές στις 2 αναπάντεχες ήττες με Φιλαθλητικό και Βέροια, χωρίς η ομάδα να είναι κακή αλλά αγχωμένη, χάνοντας δικά της παιχνίδια. Ο αγώνας με τους Κρητικούς θα διεξαχθεί κανονικά στο ΔΑΚ Σερρών, μετα την λύση του προβλήματος, που είχε δημιουργηθεί, λόγω βλάβης του ηλεκτρονικού πίνακα.

Έτσι η διοίκηση θα περιμένει αρκετό κόσμο, ως είθισται στους φετινούς αγώνες της ομάδας, όπως και τα παιδιά των ακαδημιών που παρακολουθούν από κοντά τους παίκτες των αντρών ενώ διαγωνίζονται κερδίζοντας δώρα στα ημίχρονα των αγώνων» αναφέρει σχετικά το Δελτίο Τύπου.