Σε ρυθμούς Ηρακλή κινείται πλέον ο Κόροιβος, που ξεκίνησε την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι, αφήνοντας πίσω του την άνετη εντός έδρας επικράτηση επί του Φιλαθλητικού.

Ο Σάκης Καρύδας δήλωσε μετά από τον απερχόμενο αγώνα με το συγκρότημα του Ζωγράφου: «Όπως είπε κι ο κόουτς (σ.σ. Βασίλης Νιπεργιάλης) κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και βρήκαν την ευκαιρία κάποια νεαρά παιδιά να παίξουν αρκετά λεπτά και αυτό θα τα βοηθήσει πολύ στη συνέχεια. Πέρασε κι αυτή η αγωνιστική, δεν θα ασχοληθούμε και πολύ με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Επόμενός μας στόχος είναι να δουλέψουμε για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Στην ουσία θα διεκδικήσουμε τη δεύτερη θέση με την Καβάλα. Όλα θα εξαρτηθούν από εμάς, αρκεί να είμαστε σε όλα τα παιχνίδια όπως στο σημερινό. Όλοι οι παίκτες και το staff δίνουμε το 100% και στην προπόνηση και στους αγώνες. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Σαν αρχηγός της ομάδας θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο.

Νομίζω για μία ακόμη φορά η παρουσία του ήταν καταλυτική. Χρειαζόμαστε και στη συνέχεια τη βοήθειά του, καθώς όσο θα περνούν οι αγωνιστικές, τα παιχνίδια θα γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα. Συγχαρητήρια σε όλους και συνεχίζουμε», ήταν τα λόγια του αρχηγού των «κυανόλευκων».