Ο Χάρης Πλιούκας μίλησε επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ και αναφέρθηκε τόσο στη νίκη επί της Αγίας Παρασκευής το περασμένο Σάββατο όσο και το ματς με τον Ερμή Λαγκαδά που ακολουθεί στο πρόγραμμα των Κρητικών.


Χάρη η νίκη επί της Αγίας Παρασκευής ήρθε με πολύ άγχος…
«Υπήρχε πίεση γιατί όλοι γνωρίζαμε ότι η νίκη ήταν μονόδρομος. Είχαμε δουλέψει όπως έπρεπε κατά την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι, η Αγία Παρασκευή ήταν εύστοχη και αυτό μας δυσκόλεψε περισσότερο όμως τελικά καταφέραμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η εμφάνιση δεν ήταν η καλύτερη που έχουμε κάνει αλλά πλέον μας ενδιαφέρουν οι νίκες παρά οι καλές εμφανίσεις».

Ο Στέφαν μίλησε το Σάββατο και είπε ότι το μυστικό της πορείας του ΟΦΗ είναι το «δέσιμο» που υπάρχει στην ομάδα αλλά αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου.
«Σαν ομάδα είμαστε πολύ ενωμένοι. Έχουμε δημιουργήσει ένα πρωτόγνωρο κλίμα και πραγματικά κάτι τέτοιο μου συμβαίνει πρώτη φορά. Πλέον, η σχέση μας έχει ξεπεράσει το επίπεδο των συμπαικτών και όλοι είμαστε πραγματικοί φίλοι. Αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Ο Στέφαν είπε για το παράπονο που έχουμε από τον κόσμο. Βέβαια, γνωρίζουμε ότι το Σάββατο έπαιζε και η ομάδα ποδοσφαίρου όμως έχουμε ένα παράπονο. Ενώ προσπαθούμε πολύ στο γήπεδο, δεν βλέπουμε αρκετό κόσμο και είμαστε σίγουροι ότι η παρουσία του θα μας βοηθούσε πολύ περισσότερο. Είναι ένα παράπονο που το έχουμε όλα τα παιδιά».

Το Σάββατο ακολουθεί ο Ερμής Λαγκαδά, πως νιώθεις που θα παίξεις απέναντι στην πρώην ομάδα σου;
«Ήμουν τέσσερα χρόνια στον Ερμή και σίγουρα δεν το κρύβω ότι υπάρχει μια συναισθηματική φόρτιση που θα επιστρέψω. Όμως θα κοιτάξω να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα την δουλειά μου ώστε να κερδίσουμε και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ο Ερμής είναι μια καλή ομάδα και παίζει τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή. Είναι μια από τις ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό όμως εμείς θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη».

Όπως είπες και εσύ, στόχος είναι η νίκη όμως το άγχος θα το έχει ο Ερμής…
«Η ομάδα δημιουργήθηκε με στόχο την παραμονή της στην Α2. Από εκεί και πέρα, με την πορεία που κάναμε στο πρωτάθλημα καταφέραμε να πάρουμε κάποια καλά αποτελέσματα ενώ εμφανιστήκαμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί απέναντι σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό όπως είναι η ΑΕΚ. Το άγχος για τη νίκη είναι ένας παράγοντας που μας επηρεάζει κάπως αλλά μέχρι ένα σημείο. Είμαστε από τις πιο δουλεμένες ομάδες της Α2 και στο τέλος αυτό θα προσπαθήσουμε να δείξουμε μέσα στο γήπεδο: Την δουλειά που έχουμε κάνει. Θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε το άγχος ως θετικό και όχι αρνητικό στοιχείο».