Καιρός είχε να γίνει ντόρος για κακές διαιτησίες σε επίπεδο Α2…Τη φετινή χρονιά όμως τα παράπονα και τα κρούσματα κακής διαιτησίας πληθαίνουν. Δεν είναι μόνο ότι πολλές φορές γίνεται λόγος για την εύνοια ομάδων που είναι πιο ισχυρές.

Αυτά πάντα ήταν έτσι. Ακόμα όμως και ομάδες που ευνοούνται πολλές φορές έχουν παράπονα. Οι διαιτητές ασκούν λειτούργημα και καλό θα είναι να μοιράζουν το καρπούζι στη μέση. Οι ορισμοί να γίνονται με δίκαια κριτήρια και βάση γεωγραφικής προέλευσης των δύο ομάδων. Και επιτέλους ας αποφασίσει η ομοσπονδία να καθιερώσει το instant replay.

Στους συνδέσμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ας δώσουν χώρο και σε νέους συναδέλφους. Η καρέκλα δεν είναι για να κάθεσαι μόνο, είναι για να ασκείς την εξουσία όταν πρέπει. Ας αλλάξουν κάποια πρόσωπα έτσι γίνεται παντού. Δεν είναι μόνο οι συγγενείς που μπορούν να κάνουν καλές διαιτησίες, έχει αρκετούς νέους εκπροσώπους και γυναίκες που είναι άξιοι συνεχιστές.

Απλά τουλάχιστον στο πρωτάθλημα της Α2 πολλά είναι τα παράπονα για κακές διαιτησίες. Ας το δουν λίγο οι αρμόδιοι. Τα τελευταία χρόνια η κατάσταση είχε βελτιωθεί και υπήρχαν καλές διαιτησίες. Φέτος, όμως το κακό έχει παραγίνει. Και τα παράπονα γίνονται από τις ίδιες τις ομάδες, ας ακούσουν οι αρμόδιοι τα παράπονα τους, δεν είναι κακό.

Για το καλό τους θα είναι. Ειδικά για την επόμενη περίοδο. Τις τελευταίες αγωνιστικές υπάρχει τουλάχιστον μία ομάδα που θέλει να στείλει το dvd του εκάστοτε αγώνα που θεωρεί ότι διαμαρτύρεται. Αν δεν λέει κάτι αυτό, τι λέει τότε;

Στέλιος Παρθενάκης