Η ομάδα του Αρκαδικού επέστρεψε στις νίκες ξεπερνώντας το εμπόδιο του Παγκρατίου με 79-69 και φυσικά ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την επιτυχία αυτή.
Για το νεαρό προπονητή του Αρκαδικού ωστόσο υπάρχει και ένα περίεργο στατιστικό, αφού στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής και με τη νίκη του επί του Παγκρατίου, έφτασε στην 21η νίκη του ως προπονητής στην Α2 κατηγορία τα δύο χρόνια που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας

Ο Καστρίτης αναφέρθηκε στη νευρικότητα των παικτών του, η οποία αποτυπώθηκε με τις 17 (!) άστοχες ελεύθερες βολές, αλλά και στη θέληση για νίκη, με την οποία ξεπέρασε την αστοχία αυτή και με 17 επιθετικά ριμπάουντ και πολύ καλή άμυνα (11 κλεψίματα) έφτασε η ομάδα του στη νίκη.

Ο νεαρός προπονητής του Αρκαδικού συνεχάρη και δημόσια τους παίκτες του, τόσο για τη νίκη επί του Παγκρατίου, όσο και για την προσπάθεια που κάνουν καθημερινά, όμως τόνισε πώς τώρα που το πρωτάθλημα πλησιάζει στο τέλος του θα πρέπει να είναι όλοι συγκεντρωμένοι για να φτάσει η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη έχουν ως εξής: «Όπως αναμέναμε ήταν ένα πολύ σκληρό και δυνατό παιχνίδι. Δεν ήταν ιδιαίτερα ποιοτικό, αλλά χαρακτηρίστηκε από τις δυνατές μονομαχίες σε όλη τη διάρκεια του.

Στο πρώτο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε ιδιαιτέρως νευρικοί, κάτι που αποτυπώνεται στις πολλές χαμένες βολές. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι, έχοντας 17 επιθετικά ριμπάουντ και 11 κλεψίματα συνολικά, φτάνοντας στη νίκη.

Θέλουμε να συγχαρούμε τους παίκτες μας, τόσο για τη σημερινή προσπάθεια τους και τη νίκη, όσο και για την εν γένει εικόνα τους μέχρι στιγμής. Παρότι ξεπερνούν καθημερινά τον εαυτό τους, συνεχίζουν και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Όσο το πρωτάθλημα πλησιάζει στο τέλος του υπάρχει συσσωρευμένη σωματική και πολύ περισσότερο πνευματική κόπωση. Παρόλα αυτά, τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σαν ομάδα μέχρι τέλους, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»