Οι Ίκαροι Σερρών με σχετικό δελτίο Τύπου ανέφεραν τα τελευταία τους νέα. Πιο αναλυτικά..«Εάν κάποιοι δεν κάθισαν τις κατανυκτικές μέρες του εορτασμού της Αναστάσεως και του Πάσχα, αυτοί σίγουρα είναι οι παίκτες των Ικάρων όπως και το προπονητικό staff, των Οικονόμου, Σισκου και Κανά.


Οι «κυανοκίτρινοι», έλιωσαν το παρκέ σχεδόν όλη την Μ. εβδομάδα, και επέστρεψαν από χθες και πάλι στις προπονήσεις, με σκοπό να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στα 3 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος της Α2. Να τα κερδίσουν και να παραμείνουν έτσι στην κατηγορία.
Πρώτη αποστολή, αυτή κόντρα στην ήδη, υποβιβασμένη Αγία Παρασκευή, που μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι, αφού οι Αθηναίοι «πουλάνε» ακριβά το «τομάρι» τους σε κάθε ματς, καθώς η αξιοπρέπεια τους είναι πάνω από την αγωνιστική τους κατάσταση.

Οι Ίκαροι, το γνωρίζουν καλά αυτό, παρακολουθώντας από το τμήμα scouting, την ανάλυση των τελευταίων αγώνων της ΚΑΠ και το πόσο δυσκόλεψε τους αντίπαλους της, ανεξαρτήτως των «κίτρινων φύλλων», στο τέλος.

Οι Σερραίοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και έχουν γνώση πως η χρονιά πλησιάζει στο τέλος, χωρίς να περισσεύουν… άλλα «ρέστα» για να παίξουν! Οποιαδήποτε απώλεια θα σημαίνει και πτώση… ενώ το «μπαρούτι» όλης της χρονιάς, θα φανεί στα τελευταία ματς, εάν δίδαξε κάτι, τους παίκτες του Νίκου Οικονόμου και τους έκανε όνομα και πράμα. ΙΚΑΡΟΙ = ΜΑΧΗΤΕΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ».