Με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο Ηρακλής από την ΕΟΚ για τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα απ’ τους διαιτητές στην αναμέτρηση με τον Κόροιβο Αμαλιάδας στην 20η αγωνιστική της Α2. 


Οι «κυανόλευκοι» που δεν θα έχουν την συμπαράσταση των οπαδών τους στα τρία ματς που απομένουν για τη φετινή περίοδο, θα «κουβαλούν» τιμωρία και τη νέα σεζόν. Επίσης το δικαιοδοτικό όργανο της ομοσπονδίας επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου και στον γιατρό της ομάδας Κωνσταντίνο Μανώλογλου.

Να σημειωθεί ότι εντός της επόμενης εβδομάδας, ο Ηρακλής αναμένεται να καταθέσει έφεση κατά της απόφασης.
Αναλυτικά το τι αναφέρουν οι ανακοινώσεις της ΕΟΚ: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΟΚ επέβαλλε την ποινή διεξαγωγής τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών κεκλεισμένων των θυρών στο σωματείο Γ. Σ. Ηρακλής (Α2 Εθνικής Ανδρών).
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΟΚ επέβαλλε την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο που αγωνίζεται οποιαδήποτε ομάδα του σωματείου Γ. Σ. Ηρακλής για τριάντα (30) ημέρες στον Κωνσταντίνο Μανώλογλου (γιατρός Γ. Σ. Ηρακλής). Η ποινή ισχύει από σήμερα, 4 Απριλίου 2014».

Ο Ηρακλής έκανε έφεση για την προηγούμενη τιμωρία και θα κάνει και για την νέα τιμωρία!