Ο Στέλιος Παρθενάκης γράφει στο blog του για τις αναμετρήσεις των δύο τελευταίων αγωνιστικών και πως αυτές θα κρίνουν τόσο τις ομάδες που θα κερδίσουν την άνοδο όσο και εκείνη που θα αποφύγει τον υποβιβασμό.


Φτάσαμε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της χρονιάς και η 29η αγωνιστική αναμένεται να είναι η πλέον καθοριστική. Για παραμονή και άνοδο.

Η Καβάλα θέλει νίκη με κάθε τρόπο στην Αμαλιάδα αν και ο Κόροιβος δείχνει ότι πηγαίνει με σπασμένα φρένα και πολύ δύσκολα θα αφήσει την άνοδο. Αναμένεται ματσάρα και θα ήταν καλό να είναι τηλεοπτικό. Βέβαια οι πληροφορίες λένε ότι και η 3η θέση θα οδηγεί στην Α1, αλλά αυτό θα πάρει καιρό. Πάντως και οι δύο ομάδες είναι πολύ άξιες και θα είναι δικαίωση η άνοδος. Η ΑΕΚ είναι μακράν η καλύτερη ομάδα και δεν ανήκει στην Α2, όπως και στον Ηρακλή, αλλά αυτό άλλης ώρας θέμα.

Στην παραμονή η νίκη του Φιλαθλητικού θόλωσε τα νερά και η ομάδα της Αθήνας είναι το φαβορί πλέον μετά την νίκη στο Ηράκλειο, που δε τη λες και προβλέψιμη. ‘Ικαροι και Ερμής θα μαλώσουν σε ξένο αχυρώνα για μια νίκη, που απλά θα βελτιώσει τη θέση τους. Τα πάντα θα κριθούν μέσα σε 15 ημέρες και αν πέσουν οι δύο ομάδες της Βόρειας Ελλάδας, τότε φτωχαίνει ο πυρήνας για τη Βόρεια Ελλάδα. Ειδικά, ο Ερμής με τέτοιο ρόστερ έπρεπε να είναι μέσα στην οκτάδα.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον το αποτελέσματα, φυσιολογικά και μη, ενώ ήδη άρχισαν να ακούγονται γκρίνιες για τα οικονομικά στο κλείσιμο της χρονιάς!

Στέλιος Παρθενάκης