Μετρώντας δύο συνεχόμενες νίκες που συνδυάστηκαν από επιβλητικές εμφανίσεις, το Ψυχικό βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Κάτι που πρέπει να επιβεβαιώσει αυτό το Σάββατο κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά, μία ομάδα που μας είχε δυσκολέψει πολύ στο παιχνίδι του α' γύρου.

Πέρα από τον μονίμως απόντα, Μπάμπη Σαμοθράκη, ο Γιώργος Ρεμεντέλας καλείται να προετοιμαστεί για τον αγώνα με τους "πράσινους" γνωρίζοντας πως πολύ δύσκολα θα δώσει το "παρών" ο Αλέκος Πέτρουλας, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και είναι αμφίβολος.

Με δηλώσεις του, ο προπονητής της ομάδας τόνισε: "Καταρχάς, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ηρακλή για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε, να επαναλάβω πως ήταν κρίμα που το παιχνίδι έγινε δίχως την παρουσία φιλάθλων και να δώσω θερμά συγχαρητήρια στον κόουτς Στέφανο Πέρκο για την εξαιρετική παρουσία της ομάδας του φέτος, αλλά πολύ περισσότερο γιατί τολμάει να καθιερώσει νεαρά παιδιά που θα σηκώσουν την ομάδα στις πλάτες τους τα επόμενα χρόνια. Όσο για το παιχνίδι που έρχεται, θα το αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια από την αρχή της χρονιάς".