Δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και το Ψυχικό στην πρώτη του σεζόν στην κατηγορία εξασφάλισε και μαθηματικά την τέταρτη θέση, «πληρώνοντας» ουσιαστικά την άσχημη πορεία του στον δεύτερο γύρο.


Σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Ρεμεντέλα πλέον οι «κίτρινοι» αναζητούν κίνητρα στα παιχνίδια τους μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα.

Όπως ανέφερε μετά από το τέλος του αγώνα της Βέροιας: «Δυστυχώς ή ευτυχώς τον τελευταίο καιρό ψάχνουμε κίνητρα για να διατηρούμαστε σε όσο το δυνατό καλύτερη κατάσταση. Παίζουμε χωρίς άγχος που πολλές φορές αυτό είναι μπούμερανγκ. Η νίκη για τον Φίλιππο είναι πέρα για πέρα δίκαιη. Από την πλευρά μας, τα λάθη μας επικεντρώθηκαν στην άμυνα και αυτό φάνηκε από τα εύκολα καλάθια που δεχθήκαμε. Προσπαθήσαμε προς το τέλος να κλέψουμε το παιχνίδι παίζοντας ζώνη, κάτι το οποίο δυσκόλεψε αρκετά τον Φίλιππο. Μείναμε όμως από δυνάμεις και καθαρό μυαλό με αποτέλεσμα να χάσουμε το παιχνίδι».


Και συνέχισε: «Ο Φίλιππος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα η οποία έχει ποιοτικούς παίκτες. Αν δεν αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος θα βρισκόταν σε υψηλότερη βαθμολογικά θέση και κανονικά θα έπρεπε να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 και λόγο του ρόστερ που διαθέτει και του κόσμου που παρακολουθεί αλλά και της μεγάλης προσπάθειας εκ μέρους της διοίκησης. Αυτό βέβαια ισχύει και για την δική μου ομάδα που με αυτούς τους στόχους ξεκινήσαμε την χρονιά. Τέλος θέλω να ευχηθώ από καρδιάς στον Δημήτρη Γκίμα να έχει δύναμη και να συνεχίζει να παλεύει».