Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Φιλαθλητικό, που είχε ισχυρότερο βαθμολογικό κίνητρο, μιας και παλεύει για την παραμονή του σε αντίθεση με τους Κρητικούς που έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στην Α2 και τη νέα σεζόν.


Ο Φώτης Τακιανός σχολίασε μετά από το τέλος του αγώνα με την ομάδα του Ζωγράφου πως: «Υπήρχε μια διαδικασία πριν από το παιχνίδι που στην προτελευταία αγωνιστική εξασφαλίσαμε και μαθηματικά την παραμονή μας. Είχαμε μια δυσκολία να διαχειριστούμε το κίνητρο μέσα στις διακοπές.

Αποφασίσαμε να είμαστε αξιοπρεπείς. Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο και έπρεπε να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να πάρουμε τη νίκη. Οι αδυναμίες έχουν να κάνουν με τις απουσίες των Μάρτζου και του Τζορτζεβιτς. Δεν υπήρχε καθαρό μυαλό λόγω της κόπωσης. Φάγαμε δυο τρίποντα που καθορίζουν την εξέλιξη του παιχνιδιού. Είμαι περήφανος για τα παιδιά με τον Τζορτζεβιτς να ζητάει να παίξει αν και το πόδι του είναι πρησμένο.

Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να καταλάβουμε ότι γίνονται δύσκολα τα πράγματα με τόσες απουσίες. Ο Δεληγιώργης τραυματίστηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι η ομάδα εξασφάλισε γρήγορα τον στόχο της παραμονής».