Με αφορμή το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ο Φίλιππος Βέροιας ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξή του, αλλά και τους χορηγούς. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με την ευκαιρία του τέλους μιας επιτυχημένης αγωνιστικά χρονιάς για την ομάδα μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους (κατόχους διαρκείας και μη) για την συμπαράστασή τους καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η συμμετοχή μας για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και η κατάληψη της άκρως τιμητικής θέσης μέσα στην πρώτη οκτάδα, αποτελούν ιστορικά γεγονότα για το μπάσκετ της πόλης μας και μεγάλο μέρος αυτής της πορείας οφείλεται και στην έντονη παρουσία του κόσμου μας στο γήπεδο. Φυσικά, απαραίτητη προυπόθεση για το στήσιμο αυτής της ομάδας αποτέλεσε η συνδρομή όλων των χορηγών μας.

Η συμβολή τους στην προσπάθειά μας να κρατήσουμε το Βεροιώτικο μπάσκετ σ αυτό το υψηλό επίπεδο αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι ανεκτίμητη και χωρίς την αμέριστη στήριξή τους το έργο μας θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Παρακάτω τους αναφέρουμε, εκφράζοντάς τους ένα μεγάλο ''ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ'', καλώντας τον Ημαθιώτικο κόσμο να τους στηρίξει με όποιον τρόπο μπορεί και ευχόμενοι να τους έχουμε στο πλευρό μας και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο» αναφέρει η μακροσκελής ανάλυση, η οποία κάνει αναφορά σε όλα τα ονόματα των χορηγών.