Το SEFA BASKEΤBALL CAMP ξεκινά τον 1ο χρόνο λειτουργίας του για να μπει στις καρδιές όλων των μικρών και μεγάλων φίλων μας που αγαπούν το άθλημα του μπάσκετ.Το CAMP απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7-19 ετών.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι τα παιδιά να αφομοιώσουν τις αρχές που διέπουν το παιχνίδι με κύριους άξονες την ατομική βελτίωση και το σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο, τους συναθλητές και τους προπονητές. Το άρτια καταρτισμένο προπονητικό επιτελείο του CAMP, μαζί με τους εκλεκτούς προσκεκλημένους μας, θα διδάξουν για ένα 4ήμερο τους μικρούς αθλητές μέσω ενός εξειδικευμένου προγράμματος που θα συνδυάζει γνώση και ψυχαγωγία, τα μυστικά της ατομικής βελτίωσης τόσο σε επίπεδο τεχνικής όσο και φυσικής κατάστασης (ντρίπλα, πάσα, σουτ,συνεργασίες).

Οι δραστηριότητες του CAMP θα φιλοξενηθούν στο ΔΑΚ Τρίπολης. Πρόκειται για σύγχρονες εγκαταστάσεις που προσφέρουν ασφάλεια και μεγάλο πεδίο δράσης για κάθε παιδί.

Πρόγραμμα

Πρωϊνή προπόνηση

Εκμάθηση και εδραίωση των βασικών (ντρίπλα, σουτ,
πάσα) Διδασκαλία και επίδειξη από προπονητές της Α1.

Απογευματινή προπόνηση

Συνεργασίες 2x2, 3x3, διαγωνιστικά παιχνίδια, ομιλίες
προσκεκλημένων.

Παροχές

• ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (2 T-SHIRT, ΣΟΡΤΣ, ΣΑΚΙΔΙΟ)
• ΝΕΡΑ – ΧΥΜΟΙ – ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ
• ΔΩΡΑ ΣΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ
• ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
• ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
• ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Προπονητές CAMP

Γιάννης Καστρίτης Προπονητής Αρκαδικού
Μπάμπης Αλεξόπουλος Βοηθός Προπονητή Αρκαδικού
Πάνος Γεωργακόπουλος Προπονητής Ακαδημιών
Bελισσάριος Τσαμακλής Προπονητής Ακαδημιών
Φιλιώ Μιχαλοπούλου Προπονήτρια Ακαδημιών


Προσκεκλημένοι

Δημήτρης Πρίφτης

Συνεργάτης του Φραγκίσκου Αλβέρτη, στο προπονητικό team του Παναθηναϊκού. Ένας από τους κορυφαίους νέους Έλληνες προπονητές με πολυετή θητεία στην Εθνική μας ομάδα των Αντρών (Ολυμπιακοί αγώνες,Ευρωμπάσκετ) . Ως head coach στην Α1 έχει εργαστεί στον Κολοσσό ,στον Ίκαρο Καλλιθέας, στην Καβάλα καθώς και στην ΑΕΚ, με εξαιρετικά αποτελέσματα, ενώ είχε πολυετή παρουσία ως δεύτερος προπονητής δίπλα σε μεγάλους προπονητές στις ομάδες της ΑΕΚ, του ΑΡΗ και της Δάφνης.

Ηλίας Παπαθεοδώρου

Ανήκει στη νέα γενιά των Ελλήνων προπονητών. Είναι ο head coach της ομάδας της Α.Ε.Ν. Κηφισιας, που τη σεζόν που τελείωσε συμμετείχε για πρώτη φορά στην Α1, επιτυγχάνοντας μάλιστα την είσοδο της στα play offs του πρωταθλήματος. Είναι προπονητής της ομάδας από τη Β’ τοπικη κατηγορία των Αθηνών, κερδίζοντας διαδοχικές ανόδους και πρωταθλήματα έως την Α1.
Από την περασμένη σεζόν είναι ο head coach της Εθνικής μας ομάδας των Εφήβων.

Γιώργος Καχριμάνης

O Γιώργος Καχριμάνης είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής με πτυχίο από τη σχολή Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της Κολωνίας, διορισμένος στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Έχει διατελέσει γυμναστής εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου και είναι ιδιοκτήτης αθλητικού, εργομετρικού και διατροφολογικού κέντρου ERGO - DIET LAND.

Δημήτρης Μπερτζελέτος

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MSc
Αντιπρόεδρος Ένωσης Διαιτολόγων-ΔιατροφολόγωνΤηλ: 698 3338295 - 693 2234699 - 693 2088193

www.arcadikosbc.gr

E-mail : arcadikosbc@outlook.com.gr

Facebook : sefaarkadikosbcofficialpage

Προσωπικότητες έκπληξη και παίκτες αστέρες της Α1 θα παρευρεθούν κατά τη διάρκεια του CAMP!ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 5/6/2014

Λεπτομέρειες για την διαδικασία συμμετοχής στο CAMP θα βρουν οι ενδιαφερόμενοι στα φυλλάδια που θα κυκλοφορήσουν παντού από την ερχόμενη εβδομάδα .