Η Δόξα Λευκάδας επέστρεψε άμεσα στην Α2 και ένας από τους συντελεστές της εξαιρετικής πορείας της ομάδας του Γιώργου Ζαφειρούδη στον βόρειο όμιλο του πρωταθλήματος της Β’Εθνικής, ο Δημήτρης Καραδολάμης, μίλησε στο Superbasket.gr για την φετινή σεζόν, αλλά και τους στόχους του για το μέλλον.

Μια σύντομη στάση ήταν, όπως αποδείχθηκε και εκ του αποτελέσματος, η Β’Εθνική για την Δόξα Λευκάδας. Η ομάδα από το νησί του Ιονίου, η οποία έκανε μεγάλη επένδυση το περασμένο καλοκαίρι, φέρνοντας στο νησί παίκτες με μεγάλη πορεία στον χώρο, όπως ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, ο Βαγγέλης Σκλάβος και ο Γιάννης Κυριακόπουλος, κατάφερε να πανηγυρίσει, δια περιπάτου, την κατάκτηση του πρωταθλήματος του βορείου ομίλου της Β’Εθνικής.

Παράλληλα με τους προαναφερθέντες, στην Λευκάδα ήρθαν και αξιόλογες μονάδες, που έβαλαν κι αυτές την υπογραφή τους στην άνοδο της ομάδας του Γιώργου Ζαφειρούδη. Μια από αυτές τις μονάδες ήταν και ο Δημήτρης Καραδολάμης, ο οποίος άφησε το Ηράκλειο και τον ΟΦΗ και συνέχισε την πλούσια καριέρα του, έχει περάσει από ΠΑΟΚ, Άρη, Ολύμπια Λάρισας μεταξύ άλλων και όπως φάνηκε από τον τρόπο που μίλησε στοSuperbasket.gr, μόνο μετανιωμένος δεν είναι για την επιλογή του. Αρκετά, όμως, με τους προλόγους, η σκυτάλη περνάει στον πρωταγωνιστή…

Διαβάστε τη συνέχεια στο Superbasket.gr