Ελεύθεροι Παγώνης και Τραφαλής

Μετά τους Δημήτρη Γιανναλέτσο, Γιώργο Χριστοδουλόπουλο και Χρήστο Μουλά, δύο ακόμη καλαθοσφαιριστές του Εθνικού άνοιξαν το δρόμο του «αποχαιρετισμού». Ο λόγος για τον Παύλο Τραφαλή και Φαίδων Παγώνη, που ειδοποιήθηκαν από τους ανθρώπους της ομάδας ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Τζίμη Κουστένη και είναι ελεύθεροι να ψάξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Να θυμίσουμε πως και οι δύο παίκτες συνέβαλαν τα μέγιστα στην μέχρι ως σήμερα επιτυχημένη πορεία της ομάδας Μπάσκετ του Εθνικού, με τον πρώτο να φοράει τη φανέλα της ομάδας μας τις σεζόν 2012-13 και 2013-14 κερδίζοντας μάλιστα δύο συνεχόμενες ανόδους ενώ και ο Φαίδων Παγώνης παρά το γεγονός ότι ήταν στο ρόστερ για μόλις μία χρονιά και ταλαιπωρήθηκε από κάποιους τραυματισμούς συνέβαλε και αυτός στην ιστορική άνοδο στην Α2 κατηγορία.


Παράλληλα με τις αποχωρήσεις, συνεχίζονται και οι επαφές με τους μεταγραφικούς στόχους, ενώ τα επόμενα 24ωρα θα ανακοινωθεί και η απόκτηση ενός ακόμα έμπειρου παίκτη που θα ''ταράξει'' τα νερά της κατηγορίας.

Πηγή: ethnikos bc