Ιδιαίτερα βαρύ έχει γίνει το κλίμα στον Ίκαρο. Η απουσία της παραμικρής εξέλιξης στο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών στους Χαλκιδαίους παράγοντες, έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων της ΚΑΕ και ειδικότερα του προέδρου του Ερασιτέχνη Ικάρου κ. Δημήτρη Καρκατσέλη και των μεγαλομετόχων, Γιώργου Σαραντή και Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η ρήξη ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι αναπόφευκτη, με την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Ικάρου στη Καλλιθέα να έχει ξεκινήσει...

Η δυσαρέσκεια των Καλλιθεατών οφείλεται αφ' ενός στην υπερβολική καθυστέρηση της παράδοσης της έκθεσης εκ μέρους της Χαλκίδας για όλα τα οικονομικά θέματα της τρέχουσας σεζόν και αφ' ετέρου η μη καταβολή των απαραίτητων οικονομικών εγγυήσεων με πρώτη φυσικά την καταβολή της εγγυητικής επιταγής στον ΕΣΑΚΕ.


Οι παράγοντες του Ικάρου θεωρούν ότι δεν έχουν υλοποιηθεί στο ελάχιστο τα όσα είχαν συμφωνηθεί με τους Χαλκιδαίους παράγοντες και πλέον μοναδική ορατή λύση είναι η επιστροφή της ομάδας στη βάση της, παρά το γεγονός ότι ο φίλαθλος κόσμος της πρωτεύουσας της Εύβοιας είχε... αγκαλιάσει φέτος την ομάδα.

Πηγή: Basketblog.gr