Με ανάμικτα συναισθήματα έκλεισε η φετινή χρονιά για τη Καβάλα, όπως παραδέχθηκε στις δηλώσεις του και ο Σωτήρης Καραποστόλου. Ο έμπειρος γκαρντ και πρώτος σκόρερ της Ένωσης στο φετινό πρωτάθλημα, υπογράμμισε πως εάν μείνει και του χρόνου στην ομάδα θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του για την επίτευξη του στόχου της ανόδου:

"Ολοκληρώσαμε τις υποχρεώσεις μας με ανάμικτα συναισθήματα, ωστόσο είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη πορεία μας στο πρωτάθλημα. Το γεγονός όμως ότι ο στόχος για άνοδο στην Α1 δεν εκπληρώθηκε, μας αφήνει μια πικρία. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ολόκληρη τη χρονιά ήμασταν ο ένας δίπλα στον ένα, μιας οικογένεια, πράγμα που θεωρώ δύσκολο στις μέρες που διανύουμε. Το ότι τελειώσαμε τη χρονιά με νίκη επί του Φιλαθλητικού μας χαροποιεί, καθώς δεν δώσαμε το παραμικρό δικαίωμα σε οποιονδήποτε να πει κάτι κακό για εμάς...", τόνισε ο Καραποστόλου και πρόσθεσε:

"Ο φίλαθλος κόσμος της Καβάλας έδειξε ότι μας αγαπάει και στάθηκε δίπλα μας ακόμη και στις δύσκολες στιγμές. Μπορεί να μην γέμισε σε κάθε ματς το γήπεδο, όμως σε γενικές γραμμές η παρουσία των φιλάθλων μας ήταν εντυπωσιακή. Αυτό που θέλω να διαβεβαιώσω προσωπικά τους φιλάθλους μας είναι ότι εάν είμαι και του χρόνου στη Καβάλα, εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μας για να πετύχουμε τον στόχο μας".

Πηγή: Basketblog.gr