Με σχετικό δελτίο Τύπου που έβγαλαν οι Ίκαροι Σερρών, δείχνουν ότι είναι πανέτοιμοι για τον αυριανό τελικό κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά. Πιο αναλυτικά…

«Όλα κυλάνε, όπως πρέπει στην ομάδα των Ικάρων, που προετοιμάζεται σκληρά για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά.

Ο Νίκος Οικονόμου και το σταφ των «κυανοκίτρινων», φροντίζουν να είναι σε ετοιμότητα οι παίκτες τους, χωρίς όμως να τους επιβαρύνουν με άγχος. Βιντεοθεραπεία, ανάλυση τακτικής του αντιπάλου και πολύ μυαλό με ψύχη, περιλαμβάνει το μενού των προπονήσεων.

Οι «κυανοκίτρινοι», αρχικά ψάχνουν τη νίκη κόντρα στους «πρασίνους» του Λαγκαδά και κατά δεύτερον, εφόσον αυτό είναι εφικτό με βάση το παιχνίδι, θα προσπαθήσουν να καλύψουν και την μεγάλη διαφορά του πρώτου αγώνα, ώστε να έχουν το πάνω χέρι σε πιθανές ισοβαθμίες. Κάτι, που συμβαίνει και με τον Φιλαθλητικό, όπου οι Ίκαροι υπερτερούν.

Η διοίκηση της ομάδας, παρακολουθεί στενά τις προπονήσεις της ομάδας συνεχώς, όπως έκανε άλλωστε και σε όλο το πρωτάθλημα, δείχνοντας έμπρακτα πόσο στηρίζει την προσπάθεια των παικτών και του τεχνικού επιτελείου. Επίσης ετοιμάζει εκπλήξεις προς τον κόσμο, το Σάββατο στο κλειστό της Κοιλάδας, ευχαριστώντας τους έτσι, για την συμπαράσταση όλη την χρονιά. Ο ξεσηκωμός του κόσμου είναι μεγάλος και το ΔΑΚ Σερρών θα ζήσει μεγάλες πιένες σε αυτό το σπουδαίο ματς με τον Λαγκαδά, όπου οι Ίκαροι με νίκη, αγκαλιάζουν την παραμονή»