’’Είμαι προπονητής των Ικάρων και δεν έχω συμφωνήσει, ούτε έχω συναντηθεί με ανθρώπους άλλης ομάδας. Προτεραιότητα μου είναι οι Ίκαροι και περιμένω την τελική συζήτηση με τα μελή της διοίκησης προκειμένου να καταλήξουμε σε νέα συμφωνία ή όχι. Ισχύει μόνο το γεγονός, ότι έχω προτάσεις από 2-3 άλλες ομάδες, Α2 και Β’ Εθνικής.

’’Τάδε έφη: Νίκος Οικονόμου, στο ’’SSN’’ βάζοντας, μέχρι νεοτέρας, στοπ στα δημοσιεύματα, που θέλουν να έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Α.Ε. Λιβαδειάς. Ο Σερραίος κόουτς μάλιστα, τόνισε ότι είναι, στις Σέρρες και παρακολουθεί τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 στο μπάσκετ ανάμεσα στις δυο πρώην ομάδες του, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ο κόουτς Οικονόμου, επισήμανε επίσης, ότι δεν έχει πρόβλημα στο που και πως θα αγωνίζονται οι Ίκαροι τα επόμενα χρόνια, αρκεί να υπάρχει όραμα για μπάσκετ και όρεξη για δουλειά, προκειμένου να προκύψει παρακαταθήκη παικτών, μέσα από τα ταλέντα των ακαδημιών, για το μέλλον.Η διοίκηση των Ικάρων έχει δηλώσει και στο παρελθόν, την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Νίκου Οικονόμου και παρά το γεγονός ότι η ομάδα υποβιβάστηκε, επιθυμεί την συνέχιση της συνεργασίας μαζί του.

Πλέον απομένουν οι οριστικές αποφάσεις για την πορεία του συλλόγου τη νέα χρονιά και η τελική συζήτηση με τον Σερραίο κόουτς, στις αρχές της επομένης εβδομάδας, προκειμένου να προκύψει νέα συμφωνία ή όχι.

Πηγή: Serresports.gr