Η επιστροφή του Ηλυσιακού στην Α2 συνδυάζεται με την επιστροφή και του Κώστα Σορώτου! Οι δύο πλευρές συμφώνησαν με τον πολύπειρο τεχνικό να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου και να πιάνει άμεσα δουλειά.

Η ανακοίνωση του Ηλυσιακού: «Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την συμφωνία της με τον ΚΩΣΤΑ ΣΟΡΩΤΟ για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ο πολύπειρος προπονητής, για τον οποίο οι συστάσεις περιττεύουν, θα αναλάβει το δύσκολο έργο για τη δημιουργία μιας νεανικής αλλά ανταγωνιστικής ομάδας, στα πρότυπα του πρόσφατου παρελθόντος, ώστε ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ να αποτελέσει ξανά πηγή ανάδειξης ταλαντούχων ελληνόπουλων».
Η εμπειρία, οι γνώσεις και η τεράστια ικανότητα του Κώστα Σορώτου, αποτελούν τα εχέγγυα για την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος. Ο Έλληνας κόουτς από την προσεχή Δευτέρα (2/6) θα ξεκινήσει προπονήσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο των Ιλισίων και σε συνεργασία με τη διοίκηση, θα επιδιώξει να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο ρόστερ.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα στο facebook: «επομενος σταθμος ο ηλυσιακος. ομαδα με ιστορια , με φανελα , με κοσμο που είναι διπλα της και με παραδοση να βγαζει, να αναδεικνυει νεα παιδια και να τους δινει τη δυνατοτητα να κανουν μια σπουδαια καριερα. πανω σε αυτή τη παραδοση θα κινηθεί και το φετινο μας πλανο που απαιτει όμως υπομονη, δουλεια, εμπιστοσυνη και συσπειρωση από ολους οσους αγαπουν τον ηλυσιακο. το εργο είναι δυσκολο αλλα να ξερετε ολοι ότι με δουλεια και αγαπη όλα γινονται........ευχαριστω τους ανθρώπους του ηλυσιακου για την εμπιστοσυνη τους και ευχομαι να φανω ανταξιος......»