Ο Νίκος Στυλιανού πήγε στον Κόροιβο λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α2 για να καλύψει το μεγάλο κενό του Γιάννη Αντωνιάδη και μόλις προσαρμόστηκε αποτέλεσε λύση πρώτης γραμμής.

Στο ντέρμπι ανόδου με την Καβάλα περιορίστηκε κυρίως σε αμυντικούς ρόλους, περνώντας "χειροπέδες" σε όσους αντίπαλους περιφερειακούς κλήθηκε να μαρκάρει. Μετά το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να μην εκφράσει την ικανοποίησή του:
«Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ. Είχαμε νευρικότητα, κι έτσι αστοχήσαμε σε πολλά σουτ, όμως από την άλλη δώσαμε τα πάντα, ό,τι είχαμε και δεν είχαμε για να τα καταφέρουμε. Παίξαμε με πάθος, ψυχή και στο τέλος δικαιωθήκαμε, χάρη και στο μεγάλο σουτ του Σάκη. Είμαι πραγματικά περήφανος για τους συμπαίκτες μου και φυσικά για τον υπέροχο κόσμο μας, που ήταν ένας από τους βασικούς λόγους της ανόδου μας στην Α1.


Συγχαρητήρια και στους παίκτες της Καβάλας. Έκαναν τεράστια προσπάθεια όλη τη χρονιά, όμως δείξαμε πως το θέλαμε περισσότερο στο τέλος και πανηγυρίσαμε! Δείξαμε αποφασιστικότητα και παρότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν σκληρό αντίπαλο, μείναμε όρθιοι στο τέλος. Συγχαρητήρια σε όλους: συμπαίκτες, προπονητές, διοίκηση, κόσμο. Ο Κόροιβος είναι στην Α1».