Την άποψη του πως η χρονιά ήδη είναι πετυχημένη για την ομάδα του, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα στην Αμαλιάδα, τόνισε μιλώντας στο kavalabc ο τεχνικός της Καβάλας, Γιάννης Τζήμας.
«Πρόκειται για ένα μεγάλο και κρίσιμο μάτς και για τις δύο ομάδες, πολύ περισσότερο για τον Κόροϊβο που παίζει στην έδρα του και με νίκη μαθηματικά στην Α1.
Αήττητη στην έδρα της, έχει συμπληρώσει ένα γύρο χωρίς ήττα, έχασε μόνο στην  Καβάλα και έχει έμπειρους παίκτες, με τους οποίους έχω συνεργαστεί και κατακτήσαμε μαζί τίτλους, ξέρουν πως θα διαχειριστούν ένα τέτοιο παιχνίδι. Αν μη τι άλλο ο Κόροϊβος είναι το φαβορί του αγώνα. Από την άλλη εμείς όπως και στον πρώτο γύρο που τους κερδίσαμε με 22 πόντους, όπως και στο παιχνίδι στα Λιόσια που χάσαμε με λάθος σφύριγμα από την ΑΕΚ, έχουμε δείξει πως έχουμε μία ομάδα που δεν εγκαταλείπει , παλεύει και ξέρει να ξεπερνάει προβλήματα, αυτό θα κάνουμε και τώρα.

Είμαι περήφανος για το πώς λειτουργήσαμε σαν  ομάδα μέχρι τώρα. Μετρούσαμε 3 ήττες στο ξεκίνημα και είχαμε τον πιο δύσκολο β’γύρο, αφού τους παίζαμε  όλους έξω, όμως αυτή η ομάδα έφτασε ξεπερνώντας όλα της τα προβλήματα να είναι στο παιχνίδι της ανόδου μέχρι και την πρότελευταία αγωνιστική, εάν καταφέρει και αυτό το μάτς να το κερδίσει θα μιλάμε για ένα «θαύμα» για μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις  στην ιστορία της Α2.

Είτε το κερδίσει η ομάδα πάντως, είτε το χάσει, πέρασε χρονιά που θα αποτελέσει εφαλτήριο για την επόμενη, αφού έφερε τον κόσμο τόσο στα εντός, όσο και στα εκτός παιχνίδια πάλι στο γήπεδο και έχοντας δίπλα της και αυτή τη φορά τον κ.Παπακωνσταντίνου, θεωρώ πως θα έχει λαμπρό μέλλον. Στην Α1 έχει δείξει ο κόσμος καλή διαγωγή και αξίζει να βρίσκεται εκεί. Να γίνει εύχομαι ένα καλό παιχνίδι στην Αμαλιάδα και να κερδίσει ο καλύτερος. Παίξαμε όλο το β’ γύρο χωρίς πλευμέικερ και με πάρα πολλά προβλήματα, έχουμε μάθει να ζούμε με αυτά και να ξεπερνούμε, αυτό θα κάνουμε και αυτή τη φορά».

•    Η αποστολή της Καβάλα για το παιχνίδι στην Αμαλιάδα θα αποτελείται από τους: Αγγελακόπουλο, Κατσαρέ, Κρστέφσκι, Καλαμπάκα, Καραθανάση, Καραποστόλου, Τότσιο, Παπαρέγκα, Βελισσαρίου, Γκέλιο, Καλάιτζίδη, Μαρμαρινό, Μπαναβάκη.