Μία νίκη μακριά από την επιστροφή της στην Α1 είναι η ΑΕΚ και αυτή θέλει να την κάνει το Σάββατο στη Βέροια κόντρα στον Φίλιππο. Αν η Ένωση κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα είναι μαθηματικά στην Α1!

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος, τεχνικός της Ένωσης, αναφέρει: «Δίνουμε κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Απέναντι σε μία ομάδα της οποίας η ποιότητα και η δυναμική είναι αντιστρόφως ανάλογη με τη βαθμολογική της θέση, κυρίως λόγω των ατυχιών που αντιμετώπισε. Επομένως, σε συνδυασμό με το ότι θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, με ότι αυτό συνεπάγεται στην επιθετική λειτουργία μιας ομάδας, αλλά και με το γεγονός ότι θέλουν να ευχαριστήσουν το κοινό τους παίζοντας για τελευταία φορά εντός έδρας και μάλιστα απέναντι στην πρωτοπόρο ΑΕΚ, Το παιχνίδι γίνεται ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτεί από την πλευρά μας μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες».


Ο Δημήτρης Δέσπος σχολιάζει για το παιχνίδι πως: «Είναι για εμάς ένας ακόμη τελικός. Αντιμετωπίζουμε στη Βέροια μια πολύ καλή και σοβαρή ομάδα με ποιοτικό ρόστερ. Πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο της ανόδου στη Α1, που είχαμε θέσει από την αρχή της φετινής χρονιάς. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι για άλλη μία φορά σε εκτός έδρας παιχνίδι θα έχουμε την συμπαράσταση του κόσμου μας».