Στον Ερμή Λαγκαδά προχώρησαν στο παρακάτω Δελτίο Τύπου. «Την προηγούμενη Πέμπτη ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον Ερμή Λαγκαδά. Μετά από πολυετή παρουσία στον προεδρικό θώκο του Ερμή, ο ηγέτης του συλλόγου Δημήτρης Χρηστίδης έδωσε τη θέση του σε μια ομάδα νέων και ταλαντούχων ανθρώπων από τον Λαγκαδά με επικεφαλής τον Γιώργο Γρηγορούδη ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου.

Ο Δημήτρης Χρηστίδης θα παραμείνει στον σύλλογο ως Γενικός Αρχηγός, όντας άλλωστε επί σειρά ετών και ο οικονομικός "αιμοδότης" του Ερμή Λαγκαδά. Σε ρόλο αντιπροέδρου τοποθετήθηκαν οι κοι Γιώργος Αναγνώστου και Πασχάλης Μιχαλόπουλος ενώ στη διοίκηση εισήλθαν οι κοι Πετρίδης Κώστας, Παπαχαρίτου Αχιλλέας, Λάκης Μπογιάνος, Σάκης Ταχμαζίδης, Γιώργος Φωτίου.

Πιο ενεργό ρόλο στη νέα διοίκηση αναμένεται να έχουν 2 νεαρά αλλά και πολύ έμπειρα στελέχη του συλλόγου, ο Τέλης Μισόπουλος και ο Τάσος Φουλίδης ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις του μέχρι σήμερα team manager κου Βασίλη Πρασσά αλλά και του γενικού αρχηγού κου Γιώργου Πιρελή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Βέβαια και οι 2 είναι σίγουρο ότι θα παραμείνουν κοντά στην ομάδα.

Η νέα διοίκηση αναλαμβάνει άμεσα δουλειά καθώς κύριο μέλημά της είναι τόσο η τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων της περσινής χρονιάς που αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ξοφληθεί το 90% των υποχρεώσεων χάρις στην συνδρομή του Δ.Χρηστίδη, όσο και ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς κατά την οποία θεωρείται δεδομένο ότι το μπάτζετ θα είναι αισθητά μειωμένο.

Στα πλαίσια του σχεδιασμού της νέας χρονιάς, έγινε χθες συνάντηση με τον κόουτς Στάθη Καμαράκη όπου διαπιστώθηκε η από κοινού διάθεση για επέκταση της συνεργασίας κάτι που πλέον θα λάβει επίσημα, σάρκα και οστά τις επόμενες ημέρες».