Ο Εθνικός πήρε... προαγωγή και από φέτος θα αγωνίζεται στα... «σαλόνια» της Α2, ωστόσο η τιμή του εισιτηρίου για τις εντός έδρας αναμετρήσεις θα είναι σταθερή.

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, τα εισιτήρια θα κοστίζουν πέντε ευρώ με την διοίκηση του Εθνικού να απευθύνει κάλεσμα προς τον κόσμο για να γίνει ο έκτος παίκτης της ομάδας και φέτος. Μάλιστα, ο Εθνικός δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους που έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις με το αντίτιμο των 200 ευρώ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ομάδα Μπάσκετ του Εθνικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει το φίλαθλο κόσμο ότι το κόστος του εισιτηρίου για τις εντός έδρας αναμετρήσεις θα παραμείνει στα € 5,00 και τη φετινή σεζόν και παρά την συμμετοχή στην Α2 Εθνική κατηγορία. Κατανοώντας πλήρως τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και την κρίση που επικρατεί στη χώρα μας, η Διοίκηση του Εθνικού μετά από εισήγηση του ισχυρού άνδρα του τμήματος Βασίλη Δέρβου αποφάσισε να κρατήσει χαμηλά τις τιμές, προσδοκώντας από τον κόσμο να συμπαρασταθεί στη φετινή μεγάλη προσπάθεια της ομάδας και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη στα εντός έδρας παιχνίδια της φετινής σεζόν.

Για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα και επιθυμούν να ενισχύσουν την ομάδα στο φετινό μαραθώνιο της Α2, με μία ετήσια συνδρομή € 200,00 θα αποκτούν αυτομάτως το δικαίωμα της δωρεάν εισόδου στις εντός έδρας αναμετρήσεις ενώ θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες από τις θέσεις VIP (εντός του αγωνιστικού χώρου και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα δημιουργηθεί για αυτό το σκοπό)».