Ο Δημήτρης Γκίμας παραχώρησε μία αναλυτικότατη συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Φίλιππου Βέροιας. Πιο αναλυτικά… «Την επόμενη εβδομάδα θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις - δοκιμές νέων παικτών με σκοπό να ολοκληρώσουμε την άποψη μας για κάποιους νέους αθλητές που μας ενδιαφέρουν.

Επίσης θα πρέπει να ξεκινήσουμε ουσιαστικότερες επαφές με παίκτες, αφού οριστικοποιηθεί το μπάτζετ. Θα πρέπει όμως να καταλάβουν ΟΛΟΙ ότι η επόμενη χρόνια είναι παρά πολύ κρίσιμη για την πορεία του τμήματος στην Α2 κατηγορία. Το ύψος του μπάτζετ θα καθορίσει και τους στόχους. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα θα πρέπει να αρχίσει από τους Τριχόπουλο και Κασαμπαλή

 Θα πρέπει όμως όλοι να αντιληφθούν ότι η επιτυχία της ανόδου και παραμονής στην Α2 έγινε με πολλές θυσίες οικονομικές και ψυχικές, πρωτίστως του προέδρου κού Τραπεζανλιδη και εν συνεχεία του αντιπροέδρου κου Λαζού αλλά και όλων ημών των υπολοίπων. Όλα όμως έχουν κάποια όρια. Είναι ανθρωπίνως αδύνατο στις μέρες μας το βάρος να το σηκώνει ένας ή δυο μόνο άνθρωποι. Τώρα είναι η ώρα που όσοι αγαπούν πραγματικά την πόλη και την ομάδα να βοηθήσουν αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας, δίνοντας μια ελάχιστη συνδρομή ή κάνοντας μια μικρή η μεγάλη χορηγία.

Η θέση της ομάδας στην κορυφή του Ελληνικού μπάσκετ δεν πρέπει να υποβαθμιστεί ούτε να περιθωριοποιηθεί. H δυναμική και του τμήματος και της κατηγορίας είναι τέτοια που κανείς επίσημος φορέας ή υγιής Βεροιώτης φίλαθλος νομιμοποιήται να παραβλέπει.Πολλά που έπρεπε να γίνουν χθες και δεν έγιναν πρέπει να γίνουν σήμερα ή αμέσως το επόμενο χρονικό διάστημα Εάν αφήσουμε για το αόριστο μέλλον τότε η ομάδα νομοτελειακά θα επιστρέψει στα τοπικά πρωταθλήματα»