Τελικά ίσως οι δεσμοί του Ικάρου με τη Χαλκίδα να μην έχουν κοπεί εντελώς. Παρότι οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη έχουν ξεκαθαρίσει πως η ομάδα θα επιστρέψει στην Καλλιθέα, από την πλευρά τους οι Χαλκιδαίοι, δε δείχνουν διατεθειμένοι να αφήσουν το θέμα έτσι.

Όπως διαβάζουμε στο «eviateam» στο ρεπορτάζ του Γιάννη Τρυφωνίδη: «Όταν δεν πάει ο …Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ… Τον Δημήτρη Αγγελόπουλο περίμενε χθες και προχθές στη Χαλκίδα ο Τάσος Κολτσιδόπουλος, για να κάνουν την ύστατη συνάντηση, προκειμένου να ληφθεί η οριστική απόφαση για την …έδρα του Ίκαρου την ερχόμενη σεζόν…

Ο Χαλκιδέος επιχειρηματίας είχε ραντεβού με τον Αγγελόπουλο στο πλαίσιο της αναμέτρησης Παναγίτσα-Ίκαρος Καλλιθέας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων (Final 6) που διεξάγεται στο κλειστό “Τάσος Καμπούρης”.

Ωστόσο ο Αγγελόπουλος λόγω ενός οικογενειακού ζητήματος, δεν μπόρεσε να έρθει στη Χαλκίδα και όπως δήλωσε ο Κολτσιδόπουλος στο Eviateam “το ραντεβού πρέπει να γίνει και μάλλον θα πάμε εμείς την Δευτέρα στην Αθήνα”.

Στο μεταξύ σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, επιθυμία και του προπονητή του Ίκαρου Δημήτρη Λιόγα, είναι η ομάδα να παραμείνει στην πρωτεύουσα της Εύβοιας.

Ο Τάσος Κολτσιδόπουλος ρωτήθηκε και για την περίπτωση του ΑΟ Χαλκίς, λέγοντας μεταξύ άλλων “πρέπει πρώτα να δούμε τί θα γίνει με το μπάσκετ. Αν η ομάδα γυρίσει στην Καλλιθέα, όπως είπα και προχθές, είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω τον ΑΟΧ. Ξέρω ότι έχουν μείνει λίγα άτομα, αλλά οι στόχοι μιας ομάδας …προσδιορίζονται μέσα από σωστές συνεργασίες. Δεν έχω πίσω μου καμία ομάδα επιχειρηματιών, που θέλει να πάρει τη διοίκηση. Λειτουργώ από μόνος μου και θα μιλήσω με τους ανθρώπους της διοίκησης”».