Μηνύσεις κατά παντός διοικητικού υπευθύνου του Ηρακλή έκανε εδώ και λίγο καιρό ο Βλάντο Πέτροβιτς σχετικά με τα χρήματα που του οφείλονται από την παρουσία του στην ομάδα που ανέβηκε το 2010 στην Α1 από την Α2.

Ο ομογενής φόργουορντ είχε στα χέρια του επιταγές εξωδιοικητικών παραγόντων, οι οποίες δεν πληρώθηκαν ποτέ και μετά από αρκετό καιρό υπομονής και συζητήσεων έκανε τα νόμιμα για να εξασφαλίσει τα χρήματα του, ήτοι 120 χιλιάδες ευρώ.

Μάλιστα κι ο ίδιος απορούσε αυτές τις ημέρες πως "ενεργοποιήθηκε" τώρα αυτή η μήνυση, ενώ έγινε προ μηνών (μπορεί και χρόνο) και πήρε τώρα δικάσιμο ημερομηνία για τις 15 Ιανουαρίου του 2015. Στρέφεται κατά πρώην παραγόντων του Ηρακλή, προέδρων της ΚΑΕ και του ΓΣ και δημιουργεί πρόβλημα, αν ευσταθούν οι πληροφορίες που μαθαίνουμε, και αφορούν καταγγελίες σε βάρος της νόμιμης συμμετοχής του Ηρακλή στο πρωτάθλημα από τους εκπροσώπους του παίκτη.

Σκοπεύουν οι δικηγόροι του να προσφύγουν στην ΕΟΚ ζητώντας διευκρινίσεις για το πως παίζει ο Ηρακλής ενώ χρωστάει τόσα χρήματα, ενώ λέγεται ότι παρόμοιες κινήσεις θα γίνουν και προς τον ΕΣΑΚΕ.

Πηγή: www.basketplus.gr