Σε ανακοίνωση προχώρησε ο Ερμής Λαγκαδά στην οποία τονίζει…«Για 3η συνεχόμενη χρονιά θα φοράει τα πράσινα ο Φίλιππος Καλογιαννίδης (20, 1.92, guard) καθώς επήλθε οριστική συμφωνία με τη διοίκηση του Ερμή.

Άλλωστε ο διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες αποτελεί μια σπουδαία παρακαταθήκη για το μέλλον του συλλόγου. Ο διεθνής guard αναμένεται να αποτελέσει βασικό γρανάζι της φετινής νεανικής ομάδας του Ερμή και παρά το νεαρό της ηλικίας του αναμένεται να έχει πολύ πιο αυξημένες αρμοδιότητες κατά τη φετινή χρονιά. Το πλεονέκτημα του Φίλιππου είναι ότι μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία στις θέσεις 1 και 2.

Η παραμονή του Καλογιαννίδη αποτέλεσε και επιθυμία του Στάθη Καμαράκη. Έτσι από την περσινή χρονιά, πέραν των "παλαιών" και αρχηγών, Παρίτση και Καϊκλή, την ανδρική ομάδα θα επανδρώσουν και οι Καλογιαννίδης (20), Μαυροκεφαλίδης (20), Πιλκούδης (19), Ελευθεριάδης (18). Έτσι ο σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση 4 παικτών. 1 play maker και 3 ψηλούς και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο 10ήμερο να υπάρξουν εξελίξεις ως προς τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας».