Πήρε και τον Δρόσο ο Ηλυσιακός

Ενίσχυση στη ρακέτα για τον Ηλυσιακό με την ομάδα του Κώστα Σορώτου να προχωρά στην έκτη φετινή της μεταγραφή και να συμφωνεί με τον Βαγγέλη Δρόσο που πέρυσι αγωνίστηκε στην ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ομάδας: "Τα παιδιά του Κώστα Σορώτου αυξάνονται με μαθηματική πρόοδο. Ο Βαγγέλης Δρόσος είναι τυπικά η έκτη προσθήκη στο ρόστερ. Είναι ένα παιδί που επιστρέφει στα Ιλίσια (αγωνίζονταν στο εφηβικό τμήμα), πριν μετακινηθεί στον Ιωνικό Ν.Φ. και στην ΑΕΚ.

"Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και προσωπικά τον Παντελή Γαμπιεράκη, καθώς και τον κόουτς, Κώστα Σορώτο, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου" τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ηλυσιακού ο Βαγγέλης Δρόσος και συμπλήρωσε: "Οι λόγοι που επέλεξα τον Ηλυσιακό είναι αρκετοί, αλλά κυρίως θέλω να εστιάσω στον κόουτς Σορώτο. Είναι μεγάλη τιμή να συνεργαστώ μαζί του. Πιστεύω πολύ στη νέα προσπάθεια της διοίκησης, με την εμπιστοσύνη σε νέους και ταλαντούχους αθλητές, ενώ και το πέρασμά μου από τα εφηβικά της ομάδας έπαιξε τον ρόλο του". Όσον αφορά το πόσο ψηλά θα μπει ο πήχης… "πρώτος μας στόχος είναι η εξασφάλιση της παραμονής, το συντομότερο δυνατόν, κι από εκεί και πέρα να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε".