Μια ομάδα "χτίζεται" πρώτα έξω από τις τέσσερις γραμμές και μετά εντός αγωνιστικού χώρου. Ο Ηλυσιακός προχωρά με προσεκτικά βήματα στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, γεμίζοντας ποιοτικά τις γραμμές του.

Όλες τις γραμμές. Ο Κώστας Σορώτος κι ο Θοδωρής Καλλιώρας συνεχίζουν το "μεταγραφικό σαφάρι", αλλά θα έχουν δίπλα τους τη σιγουριά που προσφέρει ο Βαλάντης Ρίζος. Ένας εκ των κορυφαίων επιστημόνων στον χώρο του αθλητισμού, αποφοίτησε από το Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα Λαμίας με ειδικότητα φυσικοθεραπευτή το 2003. Από το 2003 έως το 2004 παρακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ, και συγκεκριμένα στο DUKE UNIVERSITY, North Carolina υπό την επίβλεψη του καθηγητή Nicholas Potter, ATC, όπου το μεγαλύτερο μέρος των ασθενών ήταν αθλητές του πανεπιστημίου. Από το 2006 έως σήμερα, παρέχει συμβουλές σχετικά με την χρήση βιουλικών στις αθλητικές κακώσεις ως επιστημονικά υπεύθυνος στη μεγαλύτερη εισαγωγική εταιρεία στην Ελλάδα, ΑΡΘΡΩΣΙΣ Α.Ε. Το 2007 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Mulligan Concept Techniques. Επιπλέον, το 2013, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο manual therapy techniques, πιστοποιημένες από τον πανελλήνιο σύλλογο φυσικοθεραπευτών ΠΣΦ- ΝΠΔΔ.

Είναι πιστοποιημένος εφαρμοστής τεχνικών kinesiotaping, taping. Από πέρυσι ήταν στο ιατρικό τιμ του Ηλυσιακού και φέτος θα είναι υπεύθυνος για την ιατρική μέριμνα των αθλητών του συλλόγου.

"Ευχαριστώ τη διοίκηση και προσωπικά τον Παντελή Γαμπιεράκη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και τον σεβασμό με τον οποίο με προσέγγισαν. Στόχος μας είναι να παράσχουμε την απαιτούμενη φροντίδα στους παίκτες του Ηλυσιακού, προκειμένου να διαφυλάξουμε το σημαντικότερο κομμάτι της… περιουσίας του σωματείου" δήλωσε ο Βαλάντης Ρίζος.

Πηγή: basketball.ilisiakos.gr