Έκανε μια εξαιρετική σεζόν με τον Κόροιβο και βοήθησε στην άνοδο της ομάδας στην Α1, είναι έμπειρος και ποιοτικός παίκτης κάτω και έξω από τη ρακέτα και το γεγονός ότι αναμένεται να μείνει ελεύθερος δεν γινόταν να αφήσει αδιάφορες τις ομάδες της Α2. Ο λόγος για τον Σωτήρη Γκιουλέκα ο οποίος έχει δεχθεί ουκ ολίγες κρούσεις για τη συνέχιση της καριέρας του, με αυτές των Καβάλας και Αρκαδικού να είναι οι πιο... ζωηρές.

Η Καβάλα που έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της, θέλει τον 35χρονο φόργουορντ, μιας και ο Γιάννης Τζήμας τον γνωρίζει καλά από τη κοινή τους πορεία στο παρελθόν (με πιο πρόσφατη τη παρουσία τους στα Τρίκαλα) και τον εμπιστεύεται. Έτσι, η Ένωση προχώρησε σε επίσημη πρόταση στον Γκιουλέκα, τη στιγμή που στο "κόλπο" της απόκτησης του φέρεται να έχει μπει και ο Αρκαδικός. Η ομάδα της Τρίπολης ξεκινά τώρα το χτίσιμο του νέου ρόστερ της και ο κόουτς Γιάννης Καστρίτης εκτιμά ιδιαίτερα τα προσόντα του πολύπειρου άσσου και θα ήθελε να τον έχει στο ρόστερ της ομάδας του.

Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες καθώς θα κορυφωθούν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους, με τη Καβάλα πάντως να έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω της παρουσίας του Τζήμα. Οι "κυανόλευκοι" εξάλλου έχουν στο στόχαστρο τους ακόμη έναν πρώην παίκτη των Τρικάλων και του Κοροίβου, τον Τάσο Χαρισμίδη, για τον οποίο επίσης υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για θετική έκβαση των συζητήσεων.

Πηγή: basketblog.gr