Τη φανέλα του Παγκρατίου θα φορά και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Σωκράτης Ψαρόπουλος που έγινε ο δεύτερος παίκτης από την περυσινή ομάδα, μετά από τον Ράπτη που συμφωνεί να συνεχίσει στην ομάδα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το ΔΣ του ΑΟ Παγκρατίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του για ακόμα ένα χρόνο με τον αθλητή Σωκράτη Ψαρόπουλο.

Ο Σωκράτης Ψαρόπουλος (22 ετών, γκαρντ, 1,91) προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΓΣ Περιστερίου όπου μαζί του αγωνίστηκε ως και την Α1, ενώ την περίοδο 2012-2013 δόθηκε δανεικός στον Φιλαθλητικό, ομάδα που εντυπωσίασε στο πρωτάθλημα της Α2 και είχε σε 13 παιχνίδια 2,1 πόντους μέσο όρο.Επίσης είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες.

Την περσινή σεζόν ο Ψαρόπουλος κατάφερε να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή σεζόν με την φανέλα της ομάδας μας, όπου σε 20 παιχνίδια είχε 173 πόντους ,αλλά το σημαντικότερο γεγονός ήταν ότι έβγαλε ενέργεια στο παρκέ αποτελώντας ένα από τα σημαντικά γρανάζια στην πολύ καλή πορεία της ομάδας μας».