Την ευθύνη των ακαδημιών του Παγκρατίου θα έχει από εδώ και έπειτα ο έμπειρος τεχνικός μικρών ηλικιών, Νίκος Λατρόβαλης, που τα τελευταία χρόνια συνεργαζόταν με τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Η ανακοίνωση του Παγκρατίου: "Το ΔΣ του ΑΟ Παγκρατίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Νίκου Λατρόβαλη στην θέση του υπεύθυνου Ακαδημιών του συλλόγου.


Το έργο του προπονητή και παιδαγωγού Νίκου Λατρόβαλη είναι ευρέως γνωστό καθώς ο καταξιωμένος τεχνικός έχει εργαστεί με επιτυχία στον τομέα της ανάπτυξης των ακαδημιών αφήνοντας σημαντικό έργο, με το όραμα του να είναι κοινό με αυτό του συλλόγου μας εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή.

Ο Νίκος Λατρόβαλης ξεκίνησε την πορεία του στην Άμιλλα Περιστερίου αφήνοντας μεγάλη «προίκα» στον σύλλογο της Δυτικής Αθήνας, στη συνέχεια εργάστηκε κατά σειρά σε Π.Φάληρο, Πορφύρα, και τα τελευταία επτά χρόνια στον Ίκαρο Καλλιθέας, με τις επιτυχίες του συλλόγου της Καλλιθέας σε όλα τα επίπεδα των ακαδημιών να είναι σημαντικές, με αρκετούς παίκτες να συμμετέχουν στις «μικρές» Εθνικές ομάδες.
Στόχος του είναι η δημιουργία κατάλληλων συνθηκών ώστε αθλητές των ακαδημιών να μπορούν σε μερικά χρόνια να εμπλουτίσουν το ανδρικό τμήμα, ενώ ο ίδιος θα είναι ο προπονητής και της ομάδας U22 που θα συμμετέχει κανονικά στα πρωταθλήματα ενώ παράλληλα θα έχει άριστη συνεργασία και με τους προπονητές του αντρικού τμήματος, Ντίνο Καλαμπάκο και Κώστα Κατωπόδη.

Τέλος, ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τον Μιχάλη Μαντζιώρη για την άριστη συνεργασία του.