Στην τέταρτη φετινή του μεταγραφή προχώρησε το Ψυχικό καθώς μετά από τους Κορωνίδη, Πάνου και Νίκου συμφώνησε με τον Νίκο Ματζιώρη που πέρυσι ήταν πρώτος σκόρερ της Αγίας Παρασκευής.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Α.Ε. Ψυχικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Ματζιώρη (31, 2μ00).

Ο νεοαποκτηθείς πάουερ φόργουορντ ήταν των κορυφαίων ψηλών της Α2 κατηγορίας τη σεζόν που τελείωσε αφού κατέγραψε εντυπωσιακές επιδόσεις με τη φανέλα της Αγίας Παρασκευής. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως είχε 17.6 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ σουτάροντας με 69% στις βολές, 53% στα δίποντα και 35% στα τρίποντα.

Το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΔΑΣΑΛ, Ολυμπιακό Βόλου, Δούκα, Παγκράτι, Πανερυθραϊκό, Πανελευσινιακό και Αγία Παρασκευή με μεγάλη επιτυχία, ενώ μιλώντας για τη μεταγραφή του στην ομάδα μας είπε:

"Το φλερτ με το Ψυχικό και τον κόουτς Γιώργο Ρεμεντέλα κρατάει αρκετά χρόνια. Τον γνωρίζω άλλωστε από τα χρόνια που συνεργαστήκαμε στον ΔΑΣΑΛ. Ξέρω που ήρθα. Σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους και πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου, όπως επίσης και για το γεγονός πως εδώ θα βρω πολλούς παλιούς μου συμπαίκτες. Οπότε κατά κάποιο τρόπο γνωρίζω τι θα βρω στο Ψυχικό. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς τη νέα χρονιά και με σκληρή δουλειά να βγάλουμε στο παρκέ όσα έχουν ονειρευτεί για την ομάδα ο κόουτς και η διοίκηση"».