Το φλερτ των τελευταίων ημερών ανάμεσα στον Άρη Κορωνίδη και το Ψυχικό κατέληξε σε συμφωνία με τον διεθνή με την Εθνική Κύπρου, γκαρντ να δίνει τα χέρια με την ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Α.Ε. Ψυχικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Άρη Κορωνίδη (32, 1μ88). Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στις εθνικές κατηγορίες με μεγάλη επιτυχία έχοντας φορέσει τη φανέλα του Παπάγου, του ΠΑΟΚ, του Π. Φαλήρου, του Απόλλωνα Πάτρας, του Ρεθύμνου, του Περάματος, της Αγίας Παρασκευής και του Πόλις Καλλιθέας, έχει αγωνιστεί ακόμη στην Κύπρο με τα χρώματα του Κεραυνού Στροβόλου και του ΑΠΟΕΛ, ενώ ήταν Διεθνής με την Εθνική ομάδα της Κύπρου για δέκα συνεχόμενα χρόνια».

Μιλώντας για τη μεταγραφή του στο Ψυχικό, ο Άρης Κορωνίδης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που έρχομαι σε έναν σύλλογο που είναι υγιής και έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Γνωρίζω ότι θα έχουμε πολύ ποιοτικό ρόστερ και εύχομαι να ταιριάξουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μεταξύ μας οι παίκτες για να βγάλουμε στο παρκέ αυτό που θέλουν ο προπονητής και η διοίκηση. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να πάνε όλα καλά».