Συνεχίζεται η στελέχωση του ρόστερ του Ψυχικού εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν με τους «κυανικίτρινους» να συμφωνούν με τον Απόστολο Ναούμη που πέρυσι αγωνίστηκε στις Σέρρες με τους Ίκαρους.

Η ανακοίνωση της ομάδας: «Η Α.Ε Ψυχικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Απόστολο Ναούμη (21, 1μ98). Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας προέρχεται από τους Ικάρους Σερρών με τη φανέλα των οποίων είχε 9.7 πόντους και 3.1 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε ΜΑΣ Μαντουλίδη και Δόξα Λευκάδας με ιδιαίτερη επιτυχία.

Με τα χρώματα του ΜΑΣ Μαντουλίδη άλλωστε έχει κατακτήσει τρία μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα αφού κατέκτησε το χρυσό τόσο ως Παίδας (2009) όσο και ως Έφηβος (2010) ενώ μετρά ακόμη ένα χάλκινο ως Έφηβος (2012).


Παράλληλα, ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας Παίδων που συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λιθουανίας που διεξήχθη το 2009».

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ψυχικού είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ πλέον μέλος της οικογένειας του Ψυχικού. Γνωρίζω ότι η νέα μου ομάδα έχει υψηλούς στόχους. Ευελπιστώ πως με σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να πετύχουμε όσα έχουν ονειρευτεί οι διοικούντες και ο προπονητής του Ψυχικού».