Πήρε Αργύρη ο Φίλιππος

Με τον 25χρονο Σταύρο Αργύρη που πέρυσι έπαιξε στους Τιτάνες παλαμά και παλιότερα στην Α2 με τα Τρίκαλα, ενισχύθηκε ο Φίλιππος Βέροιας στις θέσεις των φόργουορντ.

«Το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) του Α.Π.Σ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Τρικαλινού καλαθοσφαιριστή Σταύρου Αργύρη. Ο αθλητής έχει γεννηθεί στις 26/4/1989, έχει ύψος 2.00 m και αγωνίζεται στις θέσεις του small και power forward.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ολύμπια Λάρισας και εν συνεχεία αγωνίστηκε κατά σειρά στην Ολυμπιάδα Πατρών, τα Τρίκαλα και τους Τιτάνες Παλαμά. Τις δυο τελευταίες χρονιές μάλιστα έχει πανηγυρίσει ισάριθμες ανόδους με τις ομάδες του (Τρίκαλα από Α2 σε Α1 και Τιτάνες Παλαμά από Γ' σε Β΄ Εθνική).

Η μπασκετική οικογένεια του Φιλίππου τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει μια ακόμα ακόμα επιτυχημένη χρονιά, μέσω της οποίας θα καταφέρει να αναδείξει το ταλέντο του και να βοηθήσει την ομάδα να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Η μεταγραφική ενίσχυση του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας συνεχίζεται με τρόπο συντονισμένο, όπως ακριβώς έχουμε τονίσει πολλές φορές κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Η επιτροπή μπάσκετ κινείται μεθοδικά και καλύπτει τις αγωνιστικές ανάγκες της ομάδας με τρόπο ουσιαστικό και χωρίς να ξεφεύγει από το πλάνο που έχει εξαρχής τεθεί».

Σχόλια