Ούτε μια, ούτε δύο αλλά 8 οκτώ μεταγραφές ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ με σκοπό να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα αναμένοντας και την μεγάλη στήριξη του κόσμου του.

Μια εβδομάδα ακριβώς πριν την πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς και ο Φώτης Τακιανός με τον ΟΦΗ έχουν ολοκληρώσει το ρόστερ κατά… 95%! Οκτώ μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί για τον ΟΦΗ με τα νέα πρόσωπα να είναι αυτά που θα δώσουν το παρόν στην πρώτη προπόνηση της επόμενης Δευτέρας.

Η τελευταία προσθήκη είναι ο Σέρβος φόργουορντ Ντούσαν Βούλετιτς, όπως αποκάλυψε χθες το Gentikoule, ενώ έχουν ολοκληρωθεί όλες οι υπόλοιπες κινήσεις του ΟΦΗ.

Μαυρογιάννης, Μποχωρίδης, Βούλετιτς, Στυλιανού, Κιτσούλης, Χάλαρης, Σκλήβας, Σταμπουλής έχουν συμφωνήσει με τον ΟΦΗ και αναμένεται να είναι τα νέα πρόσωπα της πρεμιέρας της επόμενης Δευτέρας ενώ ήδη έχει ανανεώσει ο Χριστόφορος Ραζής που θα φοράει τα "ασπρόμαυρα" για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Πλέον, έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές και το… κερασάκι στην τούρτα είναι ο σέντερ με τον Δημήτρη Δέσπονα αποτελεί τον μεταγραφικό στόχο του ΟΦΗ. Το σίγουρο είναι ότι όλες οι κινήσεις που έγιναν, είχαν ως μοναδικό σκοπό την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Α2 και πλέον απομένει η μεγάλη ανταπόκριση από πλευράς κόσμου.


Πηγή: gentikoule.gr