Ναυάγησε την τελευταία – κυριολεκτικά – στιγμή και ενώ ο Σέρβος ήταν με τα εισιτήρια στο χέρι με τον ΟΦΗ να ψάχνει ξένο από την αρχή.

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στην υπόθεση της μεταγραφής του Ντούσαν Βούλετιτς που αναμενόταν να δώσει το παρόν στην αυριανή, πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ. Όπως αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες, ο Σέρβος φόργουορντ δεν πρόκειται να ταξιδέψει για την Ελλάδα καθώς "ναυάγησε" οριστικά η μεταγραφή του. Μάλιστα, ο ΟΦΗ είχε βγάλει εισιτήρια και ο Βούλετιτς αναμενόταν στην Αθήνα το πρωί της Πέμπτης και από εκεί θα πετούσε για την Κρήτη.

Μετά το "ναυάγιο" της μεταγραφής του Βούλετιτς, τα πράγματα αλλάζουν άρδην σε ότι έχει να κάνει με το θέμα του ξένου αφού στον ΟΦΗ είναι υποχρεωμένοι να ψάξουν για νέο ξένο που θα είναι σε θέση να κάνει την διαφορά!

Και η ανακοίνωση του ΣταμπουλήΜια ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε ο μπασκετικός ΟΦΗ, ο οποίος συμπληρώνει σιγά-σιγά το ρόστερ του. Η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Σταμπουλή (24, 2μ02, φόργουορντ), ο οποίος είχε συμφωνήσει προφορικά με τον ΟΦΗ και έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του. Ο Γιάννης Σταμπουλής θα είναι παρών στην πρώτη του ΟΦΗ που θα γίνει την Πέμπτη (6μμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Και η ανακοίνωση του ΧάλαρηΗ μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ συνεχίζεται. Ο Στέλιος Χάλαρης (1992—πάουερ φόργουορντ-2μ05) που είχε και αυτός συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα του ΟΦΗ, έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του και θα ενισχύσει τον ΟΦΗ στην προσπάθεια που θα κάνει στην Α2 μπάσκετ.
Πηγή: gentikoule