Τα επίσημα αποκαλυπτήρια της φετινής του ομάδας πραγματοποίησε ο ΣΕΦΑ Αρκαδικός το βράδυ της Τρίτης στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Tripoli City με την παρουσία όλων των νέων μετεγγραφικών αποκτημάτων της ομάδας, των παλιών παικτών και του προπονητικού επιτελείου καθώς επίσης και των ανθρώπων της διοίκησης.

Στην εκδήλωση παρουσία έδωσαν επίσης το ιατρικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας, υποστηρικτές του συλλόγου, φίλοι της ομάδας και φυσικά οι εκπρόσωποι των ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων του συλλόγου. Μία λιτή εκδήλωση από την ομάδα της Τρίπολης παρά τις φιλοδοξίες που πλέον δεν κρύβονται από την πλευρά των ανθρώπων του συλλόγου για μία πρωταγωνιστική παρουσία στην φετινή Α2 Εθνική κατηγορία.

Καστρίτης: «Σκυμμένα κεφάλια και σκληρή δουλειά»

Από τα πρόσωπα που μίλησε στη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν και ο προπονητής του ΣΕΦΑ Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης ο οποίος απευθυνόμενος στο κοινό καλωσόρισε και επίσημα τους νέους και παλιούς παίκτες της ομάδας και επίσημα. Ευχήθηκε επίσης καλή αρχή και καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες της Α2. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην διοίκηση του Αρκαδικού και αναγνώρισε την πολύ μεγάλη προσπάθεια και δουλειά που έχει κάνει αναφορικά με την ουσιαστική ενίσχυση του ρόστερ, καθώς και για τις συνθήκες που καθημερινά εξασφαλίζει στην ομάδα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο contraepithesi.gr