Ο φετινός στόχος του Αρκαδικού είναι ξεκάθαρος, η άνοδος στην Α1, και αυτό φαίνεται και από τις μεταγραφές που έχουν γίνει (Καρύδας, Καλλινικίδης, Τζόρτζεβιτς κ.α.). Ωστόσο η... πιστοποίηση αυτού έρχεται από τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας.

Ο Νίκος Χατζής είναι και επίσημα κάτοικος Τριπόλεως σε μία από τις σπουδαιότερες, από πλευράς μεγέθους ονόματος, στην ιστορία της Α2.

Γιατί μπορεί να διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του και τα τελευταία χρόνια να μην είναι σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό, όμως κανείς δε μπορεί να παραβλέψει πως είναι ένας παίκτης που όλα αυτά τα χρόνια είναι ο ηγέτης στις ομάδες που αγωνίστηκε!

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η μεγάλη μεταγραφή για τον Αρκαδικό ολοκληρώθηκε και από σήμερα ο κορυφαίος σκόρερ (με 5.184 πόντους) και σε συμμετοχές (548) παίκτης στην Α1 κατηγορία, Νίκος Χατζής, είναι και επίσημα μέλος στο ρόστερ της Τριπολιτσιώτικης ομάδας, που φέτος θα κυνηγήσει το μεγάλο της όνειρο, που δεν είναι άλλο από την άνοδο στην Α1 κατηγορία».

Χατζής: «Στόχος είναι η άνοδος στην Α1»
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αρκαδικού ο Νίκος Χατζής τόνισε: «Το πείσμα και η θέληση του προπονητή και του προέδρου να με εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας, ήταν τα στοιχεία εκείνα που με ώθησαν να έρθω στον Αρκαδικό. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό από όλα, που μου έδειξαν δηλαδή πόσο πολύ με ήθελαν και γι αυτό υπέγραψα στην ομάδα.

Μετά από τόσα χρόνια στην Α1 κατηγορία, η Α2 αποτελεί ερωτηματικό για μένα, αλλά ήθελα να δοκιμάσω, να παίξω άλλη μία χρονιά και από τη στιγμή που μπορώ να το κάνω ακόμα, είτε είναι στην Α1, είτε είναι στην Α2 δεν έχει να κάνει.

Το δεύτερο σημαντικό για μένα είναι πώς ο Αρκαδικός θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Αυτό φαίνεται από το ρόστερ και τους παίκτες που έφερε το καλοκαίρι. Με την προσθήκη τη δική μου, δεν θα υπήρχε κάποιος άλλος στόχος, το να κάνει δηλαδή πρωταθλητισμό η ομάδα και να πρωταγωνιστήσει, έτσι ώστε να μπορέσει να ανέβει στην Α1 κατηγορία.

Πιστεύω πώς έχει δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο και μέσα από την σκληρή δουλειά και προσπάθεια που κάνουμε, που πιστεύω από τις δύο εβδομάδες που είμαι εδώ, πώς δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να έχουμε υγεία και στο τέλος να είμαστε χαρούμενοι.

Το πιο σημαντικό για μένα είναι να υπάρχει διοίκηση και οργάνωση. Από τη στιγμή που ο Αρκαδικός έχει αυτά τα δύο στοιχεία, πρέπει κάθε αγωνιστική να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, έτσι ώστε να φέρνουμε θετικά αποτελέσματα. Αυτό χρειάζεται η ομάδα και επειδή ξέρω τα παιδιά, είναι όλοι τους πολύ καλά και συνειδητοποιημένα παιδιά ως προς τον στόχο που έχει τεθεί.

Με την προσπάθεια του προπονητή να μας βάλει σε κάποια καλούπια, γιατί είμαστε καινούργια ομάδα, πιστεύω πώς είναι καθαρά θέμα χρόνου πότε θα ξεκινήσουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ και μέσα από αυτό να έρχονται τα καλά αποτελέσματα.

Μία ομάδα πάει μπροστά όταν έχει τον κόσμο δίπλα της. Είναι πολύ σημαντικό. Έχω ακούσει πώς ο κόσμος αγαπάει την ομάδα πολύ και έρχεται κάθε εβδομάδα στο γήπεδο. Εύχομαι να γίνει και φέτος αυτό. Η προέλευση να είναι ακόμα μεγαλύτερη, γιατί στην έδρα μας πρέπει να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί»